新高三英语上学期期末考试卷六
    Category: 高三英语  Clicks: 2479  Top: 10  Update Date: 2008/09/13
Summary:第一卷(三部分,共115分)注意事项:1. 答第一卷前,考生务必将自己的姓名、准考证号、考试科目用铅笔涂写在答题卡上。2. 每小题选出答案后,用铅笔把答题卡上对应题目的答案标号涂黑,如需改动,用橡皮擦干净后,再选涂其它答案标号。不能答在试卷上。3. 考试结束,考生仅将答题卡第二卷试卷交回。第一部分 听力(共两节,满分30分)第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)  听下面5段对话。每.

  • 第一卷(三部分,共115分)注意事项:1. 答第一卷前,考生务必将自己的姓名、准考证号、考试科目用铅笔涂写在答题卡上。2. 每小题选出答案后,用铅笔把答题卡上对应题目的答案标号涂黑,如需改动,用橡皮擦干净后,再选涂其它答案标号。不能答在试卷上。3. 考试结束,考生仅将答题卡第二卷试卷交回。第一部分 听力(共两节,满分30分)第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)  听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从每题所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你将有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话你将听一遍。例:What is the man going to read?A. A newspaper. B. A magazine. C. A book.(答案是A。)1.What are the speakers talking about?A. The Summer Palace. B. The radio. C. The weather.2. What had they planned to do before they heard the storm warning?A. Go sailing. B. Play tennis. C. Go bicycling.3. Where does the man work?A. In a shoe store. B. In a factory. C. In a movie studio.4. What is the man doing now?A. Making a phone call. B. Seeing the eye doctor. C. Making an appointment.5. What does the man mean?A. He doesn't usually get calls here.B. He wants a telephone of his own.C. He's looking for a new job.第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)t x  听下面6段对话或独白。每段对话或独白后有几道小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有5秒钟时间阅读每个小题,听完后,每小题将给出5秒钟的作答时间,每段对话或独白读两遍。听第6段材料,回答第6至7题。6.Where is Peter's dad?A. In the garden. B. In the street. C. In the park.7. What is Ann doing?A. Having dinner. B. Watering the flowers C. Playing with her dog.听第7段材料,回答第8至9题。8.What's the woman?A. A police officer. B. A passer-by. C. A taxi-driver.9. What's the problem with the man?A. He misunderstood the sign. B. He didn't catch sight of the sign.C. He saw the sign and made a turn.听第8段材料,回答第10至11题。10. What kind of sweater does the man buy at last?A. A wool sweater. B. A cotton sweater. C. A silk sweater.11. How much does the man pay for the sweater?A. 75 dollars. B. 65 dollars. C. 67.5 dollars.听第9段材料,回答第12至14题。12. What does the woman want to do?A. To interview the man in the gym. B .To take some exercise to get fit.C. To sign up a PE class.13. How often does the man suggest the woman work out at last?A. Twice or three times a week. B. Three or four times a week.C. Four or five times a week.14. What can we learn from the conversation?A. She is eager to start the class. B. She doesn't like weight-lifting.C. The woman has done some exercises recently.听第10段材料,回答第15至17题。15. What are the two speakers doing?A. Making friends with each other. B. Talking about their friends.C. Introducing their friends to others.16. What is Rich like?A. He is able. B. He is outgoing. C. He is athletic.17. What does Alice like to do?A. Play table tennis. B. Go swimming. C. Go outing.听第11段材料,回答第18至20题。18. When is the speaker talking?A. In the morning. B. In the afternoon. C. In the evening.19. Who are the listeners?A. Patients. B. Visitors. C. nurses.20. What is the purpose of the speech?A. To introduce the program in hospital. T xB. To welcome the patients.C. To announce the hospital rules.第二部分 英语知识运用(共两节,满分45分)第一节 单项填空(共15小题;每小题1分,满分15分)从A、 B、C、D四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题卡将该项涂黑。例:It's so nice to hear from her again.___________, we last met more than thirty years ago.A. What's more B. That's to say C. In other words D. Believe it or not答案是D。21.________material used for running tracks in schools across China may be____ danger to children's health.A. /;a B. The; a C. /;the D. The; the22. Harry kept looking behind __________ to see if he was being followed.A. him B. himself C. his D. his own23. It's ______ to learn a foreign language in the country where it is spoken.A. much more easy B. less easyC. a bit more easy D. a lot easier24.—Have you ever been to France?—Yes, I ________there last August.A. had been B. went C. have been D. had gone25.—Did you see Laura?—No, I waved to her but she_________.A. wasn't looking B. hasn't lookedC. hadn't looked D. wouldn't look26. Where's the book I gave you? What ________ it?A. did you do with B. have you done withC. had you done with D. do you do with27.—Hey, look at that motorbike. What a beauty!—Look out! ________ that dust bin. Don't hurt your leg.A. To mind B. Minding C. Being minded D. Mind28. Oh, look! Here's a photo ______ in my classroom at primary school. Can you recognize me in it?A. taking B. was taken C. taken D. been taken29. The meeting ________ start at 10:00,but the chairman was late.A. should B. could C. was to D. had to30.I promised to go to the party with Jane and I can't ______her ________.A. let…down B. do…up C. round…up D. set…down31.—He is said ______ in the States for three years.—No wonder he speaks English so well.A. to have stayed B. to stay C. having stayed D. staying32.You should tell the police ______ your bicycle is stolen.A. while B. in case C. if D. so that33.________English is spoken all over the world, there are lots of varieties.A. Though B. Once C. Unless D. Since34. I asked which of the books _________published in Hong Kong.A. that was B. was C. that were D. were35.The World Wide Fund for Nature is an organization ______ aim is to protect wildlife.A. who B. where C. which D. whose第二节 完形填空(共20小题,每小题1.5分,满分30分)  阅读下面短文,掌握其大意,然后从36~55各题所给的A,B,C、和D四个选项中,选出最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。When I was 14, I was hired for an after-school job selling subscriptions(征订)to my hometown paper, the Houston Post. I was sent to some of the city's worst neighborhoods to beg door-to-door. Even though I was often scrambling (moving with difficulty) around after dark in bad areas 36 for garage apartments, I was 37 for the work. It was a 38 because people didn't like a stranger knocking on their door,39 a kid trying to get them to buy something. One time, a man shut his door heavily in my face and 40,I don't want your dawn paper! I 41 myself to knock again an was able to tell him how 42 the paper was. I ended up selling him a subscription. I was soon among the 43 subscription sellers and, like other successful 44, was given the chance to train newcomers. 45 this time I started playing the harmonica and guitar. Before long I was playing in a 46 at barbecues(烧烤)and other events. When I 47 18,I fixed my 48 on becoming a professional musician, I never lost 49 of this dream. I'm sure my determination came from what I 50 knocking on strangers' doors. That 51 helped me in many ways. Early in my music life I was 52 in a legal disagreement with a former manager. He 53 me to back off, but I refused. Having all those doors shut in my face as a kid gave me the 54 to stand up to this frightening figure. Except this time there was one 55:I was the one saying no. And I won.36.A.leaving B. searching C. caring D. reaching37.A.sorry B. ready C. doubtful D. thankful38.A.challenge B. puzzle C. surprise D. failure39.A.certainly B. obviously C. especially D. usually40.A.screamed B. agreed C. begged D. announced41.A.allowed B. forced C. wished D. reminded42.A.expensive B. worthless C. soft D. great43.A.rich B. large C. fast D. top44.A.reporters B. managers C. salesmen D. secretaries45.A.For B. Since C. Around D. Until46.A.kitchen B. band C. concert D. press47.A.seemed B. grew C. appeared D. turned48.A.attention B. attraction C. service D. trust49.A.sight B. use C. ability D. fortune50.A.accepted B. decided C. expected D. learned51.A.experience B. accident C. problem D. introduction52.A.sentenced B. treated C. locked D. reasoned53.A.invited B. pressured C. excused D. charged54.A.pain B. right C. strength D. imagination55.A.conclusion B. difference C. chance D. decision第三部分 阅读理解(共20小题;每小题2分,满分40分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中,选出最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。AThink about itEscaping a fire is a serious matter. Knowing what to do before a fire breaks out can save a life. For example, people should know the safety measures to take before opening a hall door during a fire. Also, make sure everyone knows how to unlock doors that may be in the escape path. At times, a key is needed to unlock a door from the inside. So, keep the key in the lock. Or, you can put the key on a key ring and put it where it can be found easily.If you live in a flat, know the ways you can use to get out. Show everyone in the family these paths. Remind everyone of the importance of using stairways or fire escapes, not lifts. From most homes and lower floors of a block of flats, escape through windows is possible. Learn the best way of leaving by a window with the least chance of serious injury. In a home fire, windows are often the only means of escape. The second floor windowsill is usually not more than 13 feet from the ground. An average person, hanging by the fingertips, will have a drop of about six feet to the ground. Of course, it is safer to jump a short way than to stay in a burning building. Roll away from the building when you land. Windows are also useful when you're waiting for help. Often you'll be able to stay in the room for several minutes if you keep the door closed and the window open. Keep your head low in the window to be sure you get fresh air rather than smoke that may have leaked into the room. On a second or third floor, the best windows for escape are those which open onto a roof. From the roof, a person can either drop to the ground or await rescue. Dropping onto sidewalk or pavement might end in injury. Bushes, soft earth, and grass can help to break a fall. A rope ladder should be considered when the drop is too great. In a town where the fire department acts quickly, it may be best to wait for rescue. Close the doors and wait by an open window for help. Shout for help. Be sure to close the door before opening a window. Otherwise, smoke and fire may be drawn into the room.56.We can learn from the passage that windows are __________. A. easily broken B. easy to catch fire C. good escape paths D. useful to put out a fire57.If you happen to be in a room during a fire, it's a good idea to ________. A. open a window B. use the lifts C. stand quite still D. put out the fire58.We can learn from the article that in a home fire______.A. people should close the window and open the doorB. soft earth can reduce the chance of being injuredC. it's always safer to jump out than to stayD. rope ladders should not be used59.What is the main idea of this article?A. We can turn to the firemen during a fire.B. We should keep in mind the escape paths.C. People should know what to do before a fire breaks out.D. People should find help as soon as possible during a fire.
    BThe Earth shook on October 8.At 8:50 a.m., an earthquake rocked several countries in South Asia. Within minutes, thousands of lives were lost and entire villages broken into pieces. Slight earthquakes from the great quake were felt in Afghanistan, India and Parkistan. Officials fear that the number of people who were killed could top 40,000.The worst damage was done in northern Pakistan. The epicenter(震中)of the earthquake was near Muzaffarabad, in Kashmir, a troubled mountainous area that is controlled by both India and Pakistan.A Huge Blow It was so strong that I saw buildings shaking. It was terrifying, said Hari Singh, who works near New Delhi. Big apartment buildings in many cities fell down during the quake, and entire villages were destroyed in some countryside.The search for survivors lasted days after the quake. Some affected areas are hard to reach even in the best of conditions. Stormy weather slowed rescue efforts. Landslides(泥石流)blocked roads, and heavy rain made it difficult for planes to land.Rescue workers were unable to travel to some hidden mountain villages. Even in cities, millions of survivors were helpless without food, water, shelter and electrical power. I can't wait for the food to be delivered properly, said Ali Khan, a construction worker in Muzaffarabad. I need it badly, and I'll take it.The quake also damaged hospitals and left people without clean drinking water. Health officials fear that such conditions could lead to the spread of disease.Working TogetherWhen the weather cleared, trucks, helicopters and planes delivered food, water and medical supplies to the hardest hit areas. The hospitals that were still standing opened their doors to care for thousands of injured survivors.About 30 countries took part in the effort of rescue. U.S. Secretary of State condoleezza Rice visited Parkistan. The United States stands with its friends in Pakistan and India, just as they stood with us after Hurricane Katrina she said.India and Pakistan have a history of bitter fighting. They have fought for many years over who should control the troubled Kashmir. Recently, the two countries have tried to improve their relationship. After the earthquake, India offered help to harder-hit Pakistan. Pakistan accepted India's aid. The two nations will try to put aside their differences to work together to bring aid to the destroyed area.60.Which of the following is the best title of the passage? A. Hardship in Rescue B. Working Together in the Disaster C.A Killer Quake D. Kashmir, a Troubled Area61.What can we infer from the passage?A. Rescue workers faced a lack of airplanes.B. The injured received perfect medical care.C. 40,000 people have been killed in the earthquake.D. India and Pakistan are likely to have a better relationship.62.What is the effect of the sub-headings(小标题)in this text? A.They can interest readers. B.They make the text easier to follow.B. They are necessary in news reports. D.They provide more important information.
    CDear Sirs,You twelve thousand ‘Smart' watches were received by our company this morning. However, we wish to make a number of complaints(抱怨,不满)concerning the serious delay in delivery and your failure to carry out our instructions regard to this order.It was firmly pointed out from the beginning that the delivery date had to be less than six weeks from the original order, in order to satisfy our own customers' requirements. While we appreciate that delays in production are occasionally unavoidable, we must point out that the major reason why the order was placed with your company was that we were assured by you of its simplicity, and that your existing supply were high enough to ensure immediate shipment. Late delivery of the goods has caused us to disappoint several of our most valued customers, and will have an unfavourable effect on future orders.The second complaint concerns the difference in colour between the watches we ordered and those delivered. It was stated clearly in the order that watches in combinations of green/purple and orange/purple only were required. However, only half the watches in the delivery received are of the colours specified. Our Hong Kong agent informed you of the importance of following our instructions exactly, since we consider there to be only a limited market in this country for watches of other colours at the present time. Any watches that are not of the specified colours will, of course, be returned to you.We are also somewhat concerned about the rather poor quality of the goods received, since it is obvious that the watches that finally arrived have been made from not good enough materials and have been produced to a lower standard than those in the sample(样品).We have also found that a number of the watches do not appear to be working. Whether the latter problem is due to poor production, or damage in transportation is not yet clear, but we should like to point out that we feel this matter to be entirely your fault.As a result of the above problems, therefore, we feel that the most suitable course of action is to return to you unpaid any of the goods considered unsatisfactory. We shall also, of course, be forced to reconsider whether any further orders should be placed with your company. We look forward to your early reply. Stone Trade Company63.The producers of ‘Smart' watches were given the order because they promised_______.A. the designs were already preparedB. there was enough space for shipmentC. they could produce enough watches quicklyD. they had enough ready-made watches to ship64.Which of the following does ‘this matter' refer to in paragraph 4? A. The sample. B. Not good enough materials. C. Damage during transportation. D. The problem of watches not working.65.According to the passage Stone Trade Company will _________.A. go out of business soonB. give the producer another chanceC. stop trading with the watch producerD. reduce the number of watches it orders in future66.The general attitude of the letter is _________. A. firm but polite B. angry and impolite C. reasonable but impolite D. regretful and polite
    DChildren will be encouraged to develop their emotions(情感)in school and learn about manners, respect and good behavior in order to encourage students to go to classes and improve learning. Fifty schools across six counties have been sent advice covering emotion-related subjects that ought to be taught in secondary schools and activities that could encourage class discussions. The Government has started the pilot after several primary schools reported a drop in serious events since receiving the emotional intelligence help. Cynthia Moss, who founded the Emotion Intelligence Project, has said, however, that the move presses the duty of parenting on to schools and puts a further pressure on teachers. In June, the Department for Education and Skills sent out 221 pages of advice to thousands of primary schools, covering 14 areas, under the titles new beginnings getting on with falling out and good to be me. Teachers are not expected to have separate classes in emotional knowledge, nor for children to be examined on them, but to feed the advice through everyday classes and raise awareness(意识)of good behaviour. John Dunford, the secretary-general of the Secondary heads Association, yesterday agreed that it was the duty of schools to help children to understand emotional intelligence. It's not fair to say that parents are failing. Some are, of course, better than others, he said, but schools are not just academic institutions(学术机构)and they have always tried to help children grow up with a good emotional understanding of people around them. Of ten Southern schools, eight reported reduced truancy(逃学),nine reported fewer fixed-term serious events and at least seven reported improvements in learning in English and math. In Plymouth, three schools reported a drop in serious behaviour events. However, a spokesman for the national Union of Teachers said that teachers did not need to be given extra parental duties: This concentration on schools adds up to some parents' belief that their children are someone else's duty.67.What is the passage mainly about?A. The development of emotional intelligence at school.B. The importance of the emotional intelligence.C. Parents'duty of emotional intelligence.D. A course on emotional intelligence.68.Who has said schools have been helping develop children's emotional intelligence?A. The secretary-general of the Secondary Heads Association.B. The spokesman for the national Union of Teachers.C. The founder for the Emotion Intelligence Project.D. The Department for Education and Skills.69.According to the passage, we can learn that___________.A. parents can do better than teachersB. the program turns out to be successfulC. schools are responsible for the behavior of studentsD. the program causes some side-effects in the process70.The author arises our attention on the fact that ___________.A. teachers are pressured by extra parental dutyB. teachers play a more important role than parentsC. parents play a wrong role in developing students' emotional intelligenceD. parents may pay less attention to developing students' emotional intelligence
    ENot so long ago almost any student who successfully completed a university degree or diploma course could find a good job quite easily. Companies toured the universities, competing with each other to persuade graduates to join them. However, those days are gone, even in Hong Kong, and nowadays graduates often face strong competition in the search for jobs.Most jobs organizations have provided three stages for graduates to follow in the process of achieving a suitable job; recognizing abilities, matching these to available chances and presenting them well to future employers.Job seekers have to make a careful judgment of their abilities. One area of judgment should be of their academic qualifications, which would include special skills within their subject area. Graduates should also consider their own personal values and attitudes, or the relative importance to themselves of such matters as money, confidence, leadership and caring for others. An honest judgment of personal interests and abilities such as creative or scientific skills, or skills developed from work experience, should also be given careful thought.The second stage is to study the chances available for employment and to think about how the general employment situation is likely to develop in the future. To do this, graduates can study available job chances and information in newspaper or they can visit a job office, write to possible employers for information or get in touch with friends or relatives who may already be holding a particular profession. After studying all the various choices, they should be in a position to make informed comparisons between various jobs.Good personal presentation is necessary in the search for a good job. Job application forms and letters should, of course, be filled in carefully and correctly, without grammar or spelling errors. Where additional information is asked for, job seekers should describe their abilities and work experience in more depth, with examples if possible. They should try to balance their own abilities with the employer's needs, explain why they are interested in a job with the particular company and try to show that they already know something about the company and its activities.When graduates are asked to attend for interview, they should prepare properly. By finding out all they can about the would-be employer. Dressing suitably and arriving for the interview on time are also obviously important. Interviewees should try to give positive and helpful answers and should not be afraid to ask questions about anything they are unsure about. This is much better than pretending to understand a question and giving an unsuitable answer. There will always be good job chances for people with ability, skills and determination; the secret to achieving a good job is to be one of them.71.Those days are gone, even in Hong Kong suggests that in Hong Kong______.A. there is no good job at presentB. finding a good job was easier in the pastC. it's easy for companies to employ graduates nowD. everyone has an equal chance of finding a good job72.According to paragraph 3,job seekers should________.A. show the employer they have balanced abilitiesB. compare their own abilities with the employer's needC. give a balanced description of what the employer needsD. provide information about personal attitudes and values73.Which of the following does Not the author suggest?A. Graduates have to take part in competitions to achieve a good job.B. Get information about a number of jobs before making comparisons.C. It is better for interviewees to be honest than to pretend to understand.D. Examine the jobs available and how these will be affected in the future.74.What is the purpose of the passage?A. To tell us where to find a good job.B. To try to persuade us to find a good job.C. To inform us of the way to find a good job.D. To tell us the process of finding a good job.75.What can we infer from the final paragraph?A. Determined, skilled and able people can easily find a good job.B. The secret to a good job is to possess skills, determination or ability.C. People with the right qualities should always be able to find a good job.D. Graduates should develop at least one of these areas to find a suitable job.
    第二卷(共35分)注意事项:1. 第二卷共2页,用钢笔或圆珠笔直接答在试卷上。2. 答卷前将密封线内的项目填写清楚。第四部分:书面表达(共2小题,满分35分)第一小题 情景作文(满分20分) 假设你是李华,你收到你的英国笔友Bob的一封E-mail(见图一),请根据邮件内容和你所获得的海报(见图二)所提供的信息,给Bob回一封电子邮件。Dear Li hua, How are you going on recently? I'm so gladto tell you that I have planned to go to Beijing to study Chinese in my coming holiday.Would youplease help me find a Chinese training school,andgive me some information about it? Write back soon. Bob
    (图一)注意:1.词数不少于60。 2.可根据内容要点适当增加细节,以使行文连贯。Dear Bob, Li Hua第二小题 开放作文(满分15分)请根据下面提示,写一篇短文。词数不少于50。Suppose your school is going to set up a statue(雕塑)in the garden.There is a discussion among teachers and students on the Internet. Please send your suggestion, trying to persuade your school to accept your idea.





    Dear Li hua, How are you going on recently? I’m so glad
    to tell you that I have planned to go to Beijing
    to study Chinese in my coming holiday.Would you
    please help me find a Chinese training school,and
    give me some information about it?
    Write back soon. Bob

    LET’S TALK IN CHINESECourse: Chinese for beginnersTime: January 20- February 19Place: No. 1Lecture HallTuition(学费): 2000RMBFor more information:www.redstar.orgRed Star Language School
            图一                       图二
    崇文区2005—2006学年度第一学期高三期末统一练习1.C 2.A 3.B 4.C 5.A 6.A 7.C 8.A 9.B 10.A 11.C 12.B 13.B 14.A 15.B 16.A 17.C 18.B 19.A 20.C 21.B 22.A 23.D 24.B 25.A 26.B 27.D 28.C 29.C 30.A 31.A 32.C 33.D 34.B 35.D 36.B 37.D 38.A 39.C 40.A 41.B 42.D 43.D 44.C 45.C 46.B 47.D 48.A 49.A 50.D 51.A 52.C 53.B 54.C 55.B 56.C 57.A 58.B 59.C 60.C 61.D 62.B 63.D 64.D 65.C 66.A 67.A 68.A 69.B 70.D 71.B 72.B 73.A 74.D 75.C 第四部分:第一小题One possible versionDear Bob, I'm so delighted to learn that you're coming to Beijng to study Chinese. I've got a lot of information relating foreigners learning Chinese. Here I'd like to recommend you a famous language school— Red Star Language School. It happens to have such a Chinese training course that will satisfy your demands. it starts on Jan.20th and lasts a month till Feb.19th.It's intended for beginners like you. Besides, the tuition is reasonable. If costs only RMB 2,000(about $ 240). If you have some more questions, please let me know or just mail www.redstar.org. Hope to see you in Beijing soon. Hope to see in Beijing soon. LiHua第二小题 One possible version In my opinion, we'd better set up a statue of a young girl student, who is in a pose of sitting on a chair and reading a book attentively. The appearance of the statue must be lovely, friendly and energetic. She looks to be absorbed in reading and seems to have a strong desire for study. If such a statue is set up in the garden, it will encourage our students to work hard and remind us that we should always fix our attention to lessons.听力录音Text 1M: It's a beautiful day today.W: Yes. Did you listen to the weather report on the radio?M: Yes, it's going to be sunny for the next few days. We'll visit the Summer Palace.Text 2W: There was a storm warning on the ration this morning.M: Really? I guess we'll have to change our sailing plans. Would you rather play tennis or go bicycle riding?Text 3M: I like these boots, Mum.W: Well, I don't. They aren't suitable for work.M: Oh, come on, Mum. Movie stars wear shoes like these.W: Maybe they do, but they don't work in a factory. Let's take these shoes. They're strong.Text 4W: May I help you?M: I just happened to be passing by. I want to see when I can see the eye doctor.Text 5W: David, you're wanted on the phone.M: Me? Who would be calling me at work?Text 6W: Hi, Peter. I can't find your dad. Where's he?M: He's in the garden.W: What's he doing there?M: He's watering the flowers.W: Is Ann in the garden, too?M: Yes, she is.W: What's she doing?M: She's playing with her dog. They're having a good time.W: It's time for dinner. Please call them in.M: Ok.Text 7W: Excuse me, sir, didn't you see the red light?M: Oh, I thought I could make a right turn on red here.W: No, sir. The sign says No Turn on Red.M: Oh, I guess I didn't see it.W: I'm sorry, sir, but may I see your driver's permit and insurance policy, please? I have to give you a ticket.M: Here they are.W: Sign here, please. You can express your dissatisfactory at the court within 14 days. This paper has all the information you need. Please drive safely, sir.M: Thank you.Text 8W: Hi, are you being helped?M: No. I'm not. I'm interested in some sweaters.W: All our sweaters are in this section. What do you think of this one here? It's made of cotton.M: Hmm, it looks nice, but I'd like to have something warm for the winter.W: Maybe you would like a heavy wool sweater. How about this one?M: I think that's what I want. How much is it?W: It's…seventy-five dollars plus tax.M: It's a little expensive.W: Hmm, since you like it so much, I can bring down the price by 10 percent. That's the best I can offer.M: That's good. I'll take it.W: OK. Is there anything else I can get for you?M: No, that should be it. Thank you.Text 9W: Hello, my name's Jane and I'd like to ask a few questions about getting fit.M: Hi, Jane. What can I do for you?W: I need to get in shape.M: Well, you've come to the right place. Have you been doing any exercise lately?W: I'm afraid not.M: OK. We'll start slowly. Which type of exercise do you enjoy doing?W: I like doing physical exercises to music, but I hate jogging. I don't mind doing some weight-lifting, though.M: Great, that gives us plenty to work with. How often can you work out?W: Twice or three times a week would be good.M: Why don't we start with a physical exercise class twice a week followed by a little weight lifting?W: Sounds fine to me.M: You'll need to start slowly, and build up gradually to three or four times a week.W: OK. What kind of equipment will I need?M: You'll need a leotard and some sneakers.W: Is that all? How do I sign up for the classes?M: We'll need you to join the gym and then you can choose which class fits your timetable best.W: Great! I can't wait to get started. Thanks for your advice.M: No problem. I'll see you in physical exercise class!Text 10M: My friend Rich is coming to town next week. Have you ever met him?W: No, I haven't.M: He's kind of crazy, but a great guy.W: yeah, why do you say so? What's he like?M: He's really hard working, but very much a loner. He's pretty gifted and can do just about anything.W: Sound interesting, Is he married?M: No, he isn't.W: What does he look like? Maybe my friend Alice would be interested in meeting him.M: He's tall and quite good looking. I'm sure your friend would find him attractive. What's she like?W: She's outgoing and very athletic.M: Really? What sports does she like playing?W: She's great tennis player and also goes outing a lot.M: What does she look like?W: She's got long dark hair and black eyes. People think she's rather beautiful.M: Do you think she would like to meet Rich?W: Sure! Why don't we help them meet somewhere?M: Great idea!Text 11W: Hello, listeners. Welcome to Henton Hospital Radio. Before our music program at four, I'm going to repeat some of our hospital rules. The visiting hours are in the afternoon from 2:30 to 3:30 and in the evening from 7:00 to 8:00.But remember only two people can see you at the same time. Sorry about that, but you can imagine what would happen it we didn't have these rules. The other rules are about our hours. We start pretty early— you might not be used to that. We wake you at 6 o'clock, breakfast is at 8 o'clock, and lunch is at noon; there's tea at 3:30 and supper is at 6 o'clock. You can se the no-smoking sign—we won't allow smoking in the treating room. However, if you do need to smoke, there are special areas where it's allowed. You will find the radio switch on the wall near your bed, with your headphones, if you want to listen. It's our own hospital radio wishing you a speedy recovery.
Now,0 person review it. View all reviews
    Name: * Optional, keeping blank means that published by anonymous.
Content:
Remain Words:  * Post It By Ctrl + Enter.
            »»I will to announce
Related Article
Top List
By Users
Latest Article
Partners: English Club Domain History biz Global Website Library dow3 Yellow Pages Japan Website English Language Learning Online blank  More»
Home | About us | Sitemap | Partners | Join Now | Link | Contact | Bookmark it
2004-2020 英语学习乐园 闽ICP备14009949号-28