新高三英语上学期期末考试题二
    Category: 高三英语  Clicks: 2219  Top: 10  Update Date: 2008/09/13
Summary:语 试 卷 本试卷分第一卷(选择题)和第二卷(非选择题)共两部分.共150分,考试时间120分钟. 第一卷(三部分,共115分) 第一部分:听力(共两节,满分30分) 第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分) 听下面5段对话。每段对话后有一个小题。从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有.

  • 语 试 卷
    本试卷分第一卷(选择题)和第二卷(非选择题)共两部分.共150分,考试时间120分钟.
    第一卷(三部分,共115分)
    第一部分:听力(共两节,满分30分)
    第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)
    听下面5段对话。每段对话后有一个小题。从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。
    1.How much is the radio now?
    A.£10. B.£20. C.£30.
    2.Where does the conversation take place?
    A.In a library. B.In a shop. C.In a college.
    3.What is the man going to buy ?
    A.Some flowers. B.A box of chocolate. C.A music CD.
    4.What’s the relationship between the two speakers?
    A.Mother and son. B.Teacher and student. C.Classmates.
    5.What does the man feel about the interview?
    A.Confident. B.Disappointed. C.Nervous.
    第二节 (共15小题;每题1.5分,满分22.5分)
      听下面6段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A,B,C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,每小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。
    听第6段材料,回答第6至8题。
    6.How many American writers have they mentioned?
    A.Three. B.Four. C.Five.
    7.When did Jack London go to Canada?
    A.In 1916 B.In 1876. C.In 1897
    8.What is the man mainly talking about?
    A.Jack London’s life. B.Jack London’s books. C.American culture.
    听第7段材料,回答第9至11题。
    9.How many times has the woman been sailing before?
    A.Never. B.Once. C.Twice.
    10.How will the woman pay for her trip?
    A.By cheque. B.With cash. C.By credit card.
    11.What can we learn from the conversation?
    A.The man is planning a trip for the woman.
    B.The woman is going to climb mountains.
    C.They are talking about their travel experience.
      听第8段材料,回答第12至15题。
    12.Who is the woman?
    A.A teacher. B.A friend. C.Mother.
    13.Where did the man live three months ago?
    A.In a student house.
    B.With a family.
    C.In his own house.
    14.What is the man’s problem in studying?
    A.They student house is too noisy.
    B.The computer room is busy.
    C.The course is too difficult.
    15.What can we know about the woman from the conversation?
    A.Curious. B.Talkative. C.Helpful.
    听第9段材料,回答第16至17题。
    16.What is the conversation about?
    A.Computer sales. B.A job interview. C.An Internet meeting.
    17.What do we know about the man in the conversation?
    A.He knows nothing about computers.
    B.He is very clever at answering questions.
    C.The woman will offer him the job.
    听第10段材料,回答第18至20题。
    18.Who is the man speaking to ?
    A.People who are interested in computers.
    B.Students who like designing furniture.
    C.People who enjoy learning languages.
    19.How can we benefit from the Fair?
    A.You can get free books and free tickets.
    B.You’ll get a lot of information about new jobs.
    C.Experts will talk about the best way to learn language well.
    20.How much will a student pay for the Fair.
    A.£3. B.£5. C.£2.50

    第二部分:英语知识运用(共两节,满分45分)
    第一节:单项填空(共15小题;每小题1分,满分15分)
    从每题所给的A、B、C、D四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项.
    21.Reading is good habit .Stick to it ,and you’ll make great progress.
    A.a; / B.a; a C.the ;a D./ ;a
    22.—What was the weather like when you were on holiday?
    —Fine. It sunny every day until Wednesday.
    A.is B.was C.will be D.would be
    23.—Is it good to look up every new word when I come across it in reading?
    —No. You because you are likely to guess the meaning from the context.
    A.can’t B.mustn’t C.don’t have to D.ought not to
    24.—I am applying for Toronto University.
    — .
    A.All right B.Good luck C.Certainly D.Congratulations
    25.—Shall we meet tonight?
    —Sorry, I’m busy .How about day?
    A.every other B.the other C.any other D.some other
    26.Mary was always confident .The possibility that she might be wrong never occurred to her.
    A.still B.even C.often D.already
    27.—Have you seen Bob recently?
    —No, but I was told that he for a new job all through the summer.
    A.has been looking B.had been looking C.is looking D.was looking
    28.True friends always stick with each other through .
    A.black and white B.good and bad C.thick and thin D.young and old
    29.Niagara Falls is a great tourist ,drawing millions of visitors every year.
    A.attention B.attraction C.apointment D.arrangement
    30.The fire was finally brought under control, but not heavy damage had been caused.
    A.before B.after C.since D.as
    31. the warning message ,more lives would have been lost in the flood.
    A.Regardless of B.Instead of C.But for D.Except for
    32.Although the teacher did not mention any names ,everybody knew who he was .
    A.attending to B.turning to C.referring to D.talking to
    33.The Olympic mascots are the Olympic flame ,the fish ,the panda ,the Tibetan antelope and the swallow, a close group of friends.
    A.to represent B.representing C.represented D.represent
    34.All things into consideration ,the planned trip will have to be called off .
    A.taken B.taking C.to take D.being taken
    35.There are many people only on-line activity is sending and receiving e-mail.
    A.who B.that C.which D.whose
    第二节:完形填空(共20小题;每小题1.5分,满分30分)
      阅读下面短文,掌握其大意,然后从36-55各题所给的四个选项A、B、C和D中,选出最佳选项.

    I was 11, and my family was preparing to leave the beautiful island, where we had lived for four years: my father was being transferred again.
    But I had constructed a mental wall against this unsettledness .My fascination with 36 provided me with an endless source of 37 . When I arrived on this little island ,I discovered a variety of butterflies, and I began to 38 them .Catching butterflies isn’t 39 , so I was proud of my collection. 40 there was one that I had yet to orange tip capture—the great orange tip .The problem was its 41 habitat ;I could only watch these lovely insects 42 gracefully .No matter how high I climbed, these creatures were always just. 43 my reach .With only a couple of days before we were to leave. I began to 44 hope of finding my great orange tip.
    One morning I was at leave to wander the bush keeping a 45 eye cut for my beauty .In the heat ,butterflies of all sorts floated above the wildflowers on the hillsides. 46 ,the great orange tips remained high above the treetops .But then ,I caught a flash of brilliant white out of the 47 of my eye. I looked up and there it was, about a meter away, 48 on a big red flower. I 49 in my tracks. After a long moment, I began to raise my net , little by little, 50 beating fast .I could scarcely believe my eyes . 51 I reached in and grabbed it, with every intention of moving it into the killing jar. But my hand 52 as I reached for the jar. There was the brilliant bloom of orange on the tips of its glowing white wings, and I could feel the creature’s 53 between my fingers. And then , on an impulse(冲动), I tossed it into the clear, bright air and watched it float away. High above the nearby trees it 54 and then disappeared from sight. 55 is like that.
    36.A.travel B.nature C.islands D.flowers37.A.amazement B.information C.motivation D.envionment38.A.notice B.raise C.display D.collect39.A.usual B.hard C.easy D.funny40.A.And B.But C.Therefore D.Besides41.A.high B.long C.fast D.often42.A.flowing B.floating C.jumping D.running43.A.by B.for C.against D.beyond44.A.hold up B.put up C.give up D.keep up45.A.careful B.tearful C.greedy D.sleepy46.A.In turn B.In common C.As well D.As usual47.A.edge B.touch C.corner D.sight48.A.gathered B.settled  C.performed D.ploughed49.A.froze B.puzzled C.stared  D.rushed50.A.the tree B.the net  C.my heart D.my hand51.A.Gently  B.Seriously C.Luckily D.Actively52.A.rose B.fell C.stopped D.stretched53.A.movement B.existence C.joy D.fear54.A.hung B.started  C.parked D.sailed55.A.Help B.Love C.Interest D.Success
    第三部分:阅读理解(共20小题;每小题2分,满分40分)
    阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中,选出最佳选项。

    WHAT’S ON
    EXHIBITIONS
    ’05 Selected Chinese Painting Exhibition—The Wang Fujing Art Gallery Beijing ,a branch of
    Wang Fujing Art Gallery (Hong Kong) is displaying 50 beautiful Chinese paintings by 40 young and middle-aged mainland artists.
    9 a. m. –5 p.m. ,through February 8. Wang Fujing Art Gallery Beijing ,136 Nanchizi Dajie, Dongcheng Distict. Tel: 55—3774.
    Tribal Life—a photo exhibition shows the lives of native people around the world.
    Many tribes live as their ancestors did thousands of years ago in the deserts ,mountains and forests of Asia ,Africa ,South America and Australia.
    9 a.m. –4 p.m. ,through March 8. Southwest Exhibition Hall of Zhongshan Park (West of Tanghuawu), east of Tian’anmen Rostrum.

    STAGE
    Students’ Concert—by a student art ensemble from a Taiwan county .Aged from 9 to 13, the performers will display their skills in playing traditional Chinese musical instruments .They will also sing some arias from an age—old local opera which is usually performed on religious occasions.
    7 p.m. ,February 4 at the Beijing Concert Hall.

    56.Where will you go if you are interested in Chinese paintings?
    A.Beijing Concert Hall. B.Nanchizi Dajie.
    C.Southwest Exhibition Hall. D.a Taiwan county.
    57.If you want to see the photos about native people around the world ,you can go during .
    A.10 a.m. –3 p.m. B.11 a.m.—4:30 p.m.
    C.9 a.m.—5 p.m. D.3 p.m.—7 p.m.
    58.Where can you most probably find this article?
    A.In a theatre. B.In a restaurant. C.In a newspaper. D.In a book

    B
    Many people think a telephone is essential .But I think it is a pest and a time waster .Very often you find it impossible to escape from some idle or curious chatter—box ,or from somebody who wants something for nothing .If you have a telephone in your own house ,you will admit that it tends to ring when you are asleep ,or in the middle of a meal or a conversation, or when you are just going out ,or when you are taking your bath. Are you strong –minded enough to ignore it , to say to yourself, “Ah ,well ,it will all be the same in a hundred years’ time” You are not .You think there may be some important news or messages for you .I can assure you that if a message is really important it will reach you sooner or later .Have you never rushed dripping from the bath ,or chewing from the table, or dazed from the bed ,only to be told that you are a wrong number?
    But you will say ,you need not have your name printed in the telephone directory ,and you can have a telephone which is only usable for outgoing calls .Besides ,you will say, isn’t it important to have a telephone in case of emergency—illness ,an accident ,or fire? Of course ,you are right ,but here in a thickly populated country like England one is seldom far from a telephone in case of dreadful necessity.
    I think perhaps I had better try to justify myself by trying to prove that what I like is good .I admit that in different circumstances—if I were a tycoon (business VIP) ,for instance ,or bed –ridden I might find a telephone essential . But then if I were a taxi—driver I should find a car essential.
    Let me put it another way: there are two things for which the English seem to show particular talent; one is mechanical invention, the other is literature .My own business happens to be with the use of words but I see I must now stop using them .For I have just been handed a slip of paper to say that somebody is waiting to speak to me on the telephone .I think I had better answer it .After all ,one never knows , it may be something important.
    59.The passage is mainly discussing .
    A.that we should be strong enough to ignore a phone call
    B.that important message will reach you sooner or later
    C.whether it’s necessary to answer all phone calls
    D.whether it is necessary to have a telephone
    60.Judging from the passage, who is strong –minded enough to ignore a phone call?
    A.The author. B.A tycoon. C.A taxi—driver. D.Hardly anyone.
    61.According to the passage ,the author .
    A.thinks the telephone should go out of our life
    B.likes to be different from other people
    C.thinks the telephone is annoying
    D.speaks favourably of a telephone
    62.In the author's opinion, which of the following is NOT true ?
    A.Nearly everyone has been told a wrong number.
    B.It’s necessary for everyone to have a telephone.
    C.He himself can not decide whether to answer a call.
    D.A telephone directory may bring in unexpected calls.

    C
    Normally a student must attend a certain number of courses in order to graduate, and each course that he attends gives him a credit that he may count towards a degree .In many American universities the total work for a degree consists of thirty—six courses each lasting for one semester .A typical course consists of three classes per week for fifteen weeks; while attending a university a student will probably attend four or five courses during each semester. Normally a student would expect to take four years attending two semesters each year. It is possible for a student to move between one university and another during his degree course ,though this is not in fact done as a regular practice.
    For every course that he follows a student is given a grade ,which is recorded ,and the record is available for the student to show to prospective employers .All this imposes a constant pressure and strain of work ,but in spite of this some students still find time for great activity in student affairs. Elections to positions in student organizations arouse much enthusiasm .Students who advise the academic authorities usually perform the effective work of maintaining discipline .Any student ,who is thought to have broken the rules ,for example by cheating ,has to appear before a student court .With the enormous numbers of students ,the operation of the system does involve a certain amount of activity. A student who has held one of these positions of authority is much respected and it will be of benefit to him later in his career.
    63.Normally a student would at least attend classes each week.
    A.12 B.15 C.20 D.36
    64.According to the first paragraph an American student is allowed .
    A.to live in a different university
    B.to live at home and drive to class
    C.to get two degrees from two different universities
    D.to take a particular course in a different university
    65.American university students are usually under pressure of work because .
    A.their academic performance will affect their careers
    B.they want to run for positions of academic authority
    C.they have to observe university discipline
    D.they are heavily involved in student affairs
    66.The student organizations seem to be effective in .
    A.dealing with the academic affairs of the university
    B.keeping up the students’ enthusiasm for social activities
    C.ensuring that the students observe university regulations
    D.evaluation students’ performance by bringing them before a court
    67.Some students are enthusiastic for positions in student organizations probably because .
    A.they hate the constant pressure and strain of their study
    B.they will then be able to stay longer in the university
    C.such positions help them get better jobs
    D.such positions are usually well paid

    D

       
    Digital camera
    The newly invented digital camera is fascinating; you can take pictures without film. You can transfer and exhibit your picture globally in a few seconds through the Internet .The image stored in a hard drive will never wear out like the traditional photos .Digital cameras also satisfy the impatient photographer by allowing them to view their masterpiece in real time.
    Unlike the images of traditional cameras formed by chemical reaction ,the digital camera works as an image digitizer itself .It’s made of CCD(charge –coupled device ), a small grid of tiny light –sensitive cells .When struck by light ,each cell sends out an electrical signal whose waveform characteristics vary depending on the intensity (强度)of light .The signal from each cell is changed into a digital value and stored in the camera’s memory or on an electronic storage medium. A “picture” is reduced to a very long list of numbers waiting to be converted back into visual form. Processed through a computer ,each value becomes a pixel; pixels are reassembled in the original grid pattern and displayed or printed.
    The image resolution(分辨率)of a digital camera depends on the CCD. More cells on the CCD mean more pixels on the image ,which gives greater detail and higher image resolution .The early digital camera had resolution only up to 400 pixels per image ,cost several thousand dollars ,and was mainly for business use .Now there are more choices for consumers in different price ranges . The variety of digital camera has amazed first adapters to buy the products.
    The digital camera technology is moving very fast .A few months ago ;most of the digital cameras were equipped with focus lenses ,but now most new models are equipped with auto focus lenses at reasonable prices .With all these inventions and technology advancements ,the future of digital camera is bright ,and digital cameras may eventually replace traditional cameras.

    68.The second paragraph mainly talks about ____________.
    A.how digital camera works
    B.what a pixel is in a digital camera
    C.what an electronic storage medium is
    D.how traditional camera differs from digital camera
    69.Which advantage of the digital camera is not mentioned?
    A.They are equipped with auto focus lenses.
    B.They can be used without film.
    C.The prices are acceptable.
    D.They are easy to carry.
    70.The underlined word “adapters” probably means __________.
    A.things which are considered fashionable
    B.people who like to try new inventions
    C.things which are designed for purposes
    D.people who like to take photos
    71.We can learn from the passage that _____________.
    A.light-sensitive cells decide the quality of pictures
    B.light-sensitive cells decide the intensity of light signals
    C.traditional cameras will eventually disappear in the future
    D.printed pictures taken by digital cameras will never wear out

    E
    People say teenagers are no good. They make too much noise in shopping malls; they drive recklessly up and down America’s main streets; they carry chips on their shoulders as big as the Sears Tower. And at least some of the time those things are true. But we shouldn’t forget that there are hard moments in the life of a teenager too.
    I watched such a moment not long ago at a woman’s funeral(葬礼). I didn’t expect the event to affect me. Through much of the ceremony, in fact, I remained unmoved.
    Then her teenage grandson stepped forward. With his very first deep breath, every heart in that church was achingly reminded of something we had all forgotten. Softly he began: “I want to share a few values that Nana taught me. She never failed to see light in any situation. When our family dog would literally attact her, what would Nana say? ‘Oh, what beautiful markings that dog has. That was Nana.
    “She was a strong woman who often lived in the shadow of my grandpa, who was a successful businessman in this city. But she was the one behind the scenes who provided the strength and support for Grandpa’s career,” he said, with a voice now trembling. “That was Nana’s way.”
    Through a muffled sob, he continued. “Whenever she did anything worth recognition, you’d have to hear about it from a different source, because she was never one to brag.”
    Finally, in a voice breaking free of sorrow, he looked up and said, “Nana taught me courage. She put up an incredible fight to the end, when she died peacefully, which is how she lived her life. That was Nana’s way, and I hope I can carry on in the same manner.”
    There are no hearts as sensitive as those of teenagers, because everything is happening to them for the first time. The trouble with teenagers is that they haven’t learned to be controlled.
    When that boy rose to speak about the woman who surely had been his truest ally and dearest friend, his honest voice dragged each of us out into the open where we could no longer hide in the calm ritual. He exposed us to the truth about this very real woman who believed in a boy who probably tried the patience of many adults. He reminded us that his grandmother was more than another dot on the chart of life and death.
    All over again we felt those powerful losses crisscrossing our own hearts, and we knew that when you say good-bye to a beloved grandparent, you say good-bye to something happy, something young in yourself. And that something never really returns, and the pain never really goes away.
    72.According to the first paragraph, _____________.
    A.young people should keep quiet before the public
    B.people don’t think highly of the teenagers
    C.people shouldn’t forget the young people
    D.young people are living a hard life
    73.From the boy’s speech, we know his grandmother ____________.
    A.was a weak woman living in the shadow of his grandpa
    B.liked dogs very much even if they often attacked her
    C.could see everything around her though she was old
    D.had great influence over the boy when she was alive
    74.We can infer from the passage that the boy ___________.
    A.was filled with sadness and gave up finishing his talk
    B.was always very good at expressing himself
    C.practiced a lot in order to give a moving speech
    D.had great difficulty in accepting the loss of Nana
    75.The writer wanted to tell the readers ____________.
    A.the young people were too weak to face the fact
    B.the young people had to learn to control themselves
    C.the adults could learn something valuable from the young
    D.the adults should teach the young how to deal with the death

    第二卷(共35分)
    第四部分:写作(共两小节,满分35分)
    第一节 情景作文(满分20分)
      根据图示,为报社写一篇关于我国交通事故的报告。并对这种情况提出改进措施。字数110字左右。(开头已给出)

    The number of the traffic accidents has been growing in recent years.
    第二节 开放作文(满分15分)
    阅读下面提供的情景,写一篇短文。词数不少于50。
    Last Sunday at your best friend Wang Ping’s birthday party, you unexpectedly met your classmate Zhang Ling, who you hadn’t talked to since you two quarreled last month. What did you do then?





    参考答案及评分标准
    选择题答案
    第一、二、三部分(Key to 1—75)
    1.B 2.C 3.A 4.B 5.A 6.B 7.C 8.A 9.A 10.C 11.A 12.A 13.B 14.B 15.C 16.B 17.A 18.C 19.C 20.A 21.A 22.B 23.C 24.B 25.D 26.B 27.B 28.C 29.B 30.A 31.C 23.C 33.B 34.A 35.D 36.B 37.A 38.D 39.C 40.B 41.A 42.B 43.D 44.C 45.A 46.D 47.C 48.B 49.A 50.C 51.A 52.C 53.D 54.D 55.B 56.B 57.A 58.C 59.D 60.D 61.C 62.B 63.A 64.D 65.A 66.C 67.C 68.A 69.D 70.B 71.A 72.B 73.D 74.D 75.C
    非选择题答案
    第四部分:写作
    情景作文:
    Possible version:
    The number of the traffic accidents has been growing in recent years. As can be seen from the graph, there were 570,000 traffic accidents, and 109,000 people were killed in 2004. By October 2005, the number of the accidents had reached 566,000, in which 95,600 people lost their lives. While the number of the cars makes up only 2% of the total of the world, the rate of the deaths is 22%, making China a country with the highest death rate of traffic accidents in the world.
    The main reason why so many traffic accidents have happened is that the roads are too crowded and people ignore traffic rules. In order to reduce the traffic accidents, first, the government should take some proper measures, such as developing public traffics. Second, people should obey traffic rules, especially the drivers.
    Only when people have decided to take action, will traffic problems be solved.
    开放作文
    Possible version:
    At the sight of Zhang Ling, I felt a bit surprised and for a moment I didn’t know what to do. To avoid the embarrassment, I pretended to be looking for something in my bag. Suddenly I realized that it was my best friend Wang Ping who wanted to give us the chance to make up. Then, with a smile I went up to Zhan, g Ling and said hello to him. Apparently Zhang Ling was happy. He took my hand and we started to enjoy the party. How wonderful the party was!
    第一小题:情景作文
    一、评分原则:
    1.评分时,先根据文章的内容和语言质量初步确定其档次,然后以该档次的要求来衡量,确定或调整档次,最后给分。
    2.评分时应考虑:内容要点、上下的连贯、词汇和句式的多样性及语言的准确性。
    3.拼写、标点符号或书写影响内容表达时,应视其影响程度予以考虑。英、美拼写及词汇用法均可接受。
    4.词数少于60,从总分中减去1分。
    第二小题:开放作文
    评分原则:
    1.评分时,先根据文章的内容和语言质量初步确定其档次,然后以该档次的要求来衡量,确定或调整档次,最后给分。
    2.评分时应考虑:文章是否扣题,内容是否充实、健康、思维是否活跃,逻辑是否清晰;语言是否规范,交际是否得体。
    3.拼写、标点符号或书写影响内容表达时,应视其影响程度予以考虑。英、美拼写及词汇用法均可接受。
    4.词数少于50,从总分中减去1分。
    附:听力材料
    第一节
    Text 1.
    M:Excuse me how much is this radio, please?
    W:Well, it was thirty pounds, but it’s on special offer – it’s only twenty pounds at the moment.
    M:Mmm, I see ,Twenty pounds –that’s quite cheap .Can I have a look at it ,please?
    Text 2.
    M:Excuse me. Can you help me? I was looking for the Lecture Hall.
    W:Maybe I can, actually. I’m looking for the Lecture Hall, too. I think it’s in the Library. Are you
    a new student?
    M:Yes, I am.
    Text 3.
    M:Rose, I don’t know what to buy for Kathy’s birthday. How about a music CD or a box of
    chocolate?
    W:Well, I’ve already bought her a music CD, so why not get her some flowers?
    M:Yes, that’s a good idea – I will.
    Text 4.
    M:Mrs. Turner, I didn’t do my homework because I didn’t understand it.
    W:Sit down now Ken, I’ll explain it as soon as everyone is quiet.
    Text 5.
    W:How was your interview?
    M:I couldn’t feel better about it ! The questions were very fair, and I seemed to find an answer for
    all of them
    Text 6.
    M:Have you read the story “The Gift of the Magi” written by O. Henry?
    W:Yes. I enjoy reading his short stories. What I admire him most is that he started to write stories
    while he was in prison. Who is your favorite American writer, Mark Twain, Ernest Hemingway, or Jack London?
    M:Jack London. He was born of a poor family in San Francisco in 1876. He left school at fourteen, and became a sailor, a hunter, and an explorer. In 1897 he went to the Klondike in Canada. London found adventures that he put into his most famous stories and novels. London continued to travel until a few years before his death in 1916. Now I’m reading his story “Love of Life”. I’m sure you will like his works.
    W:Great! Can you lend it to me after you finish it?
    M:No problem.
    Text 7.
    M:Hello, can I help you?
    W:Yes, I’d like to go on a sailing holiday this summer in Italy.
    M:Have you been sailing before?
    W:No. I wanted to go to Sweden last year, but I didn’t have enough money.
    M:Well it is quite expensive. Sailing holidays start at about three hundred pounds.
    W:Yes, my friends went in August last year. They paid four hundred and fifty pounds each. The most I can pay is three hundred and eighty pounds.
    M:Well, that should be enough. Would you like to be by the sea or a lake?
    W:Well, I’d prefer a lake in the mountains.
    M:Okay. The Aqua Centre in north Italy will be best for you. That costs £370.
    W:Okay. Can I pay by credit card? I haven’t got my cheque book.
    M:Yes, that’s fine.
    Text 8.
    W:And how did you find Cambridge when you first arrived?
    M:Well. I like it here. I think the city is very beautiful.
    W:What about your accommodation? Was that OK?
    M:Yes, OK. At first I stayed with a family for three months. They were very kind to me but they had three young children and I found it difficult to study.
    W:Right. I see.
    M:So after three months I moved out and now I live with two other students in a student house. It’s much cheaper and we like it there.
    W:Good, and what about your studies? What are you studying?
    M:I’m doing Computing.
    W:Computing. I see. Um, apart from the language difficulties, how have you found the course?
    M:Well, the main difficulty for me is getting time on the computers in the computer room. It’s always busy and this makes it very hard to do my practical work.
    W:Can you reserve time in the computer room?
    M:No, … but it would certainly help if we could reserve computer time.
    W:Yes, I’ll look into that and see if something can be done to improve things over there.
    Text 9.
    W:Okay, Mr. Taylor, let’s go ahead and begin. First of all, tell me about your last job.
    M:Well, as stated on my resume, I worked for five years at Hi Tech Computers.
    W:Okay. Hi Tech. And what do you know about computer networks and operating systems including DOS, Windows, Macintosh OS, and UNLX?
    M:Umm … well … I did come in contact with computers every night at my last job.
    W:Hum! … And how about web site authoring skills? [Oh]. We are looking for someone to create and manage our company’s web site which would include the development, configuration, and use of CGI scripts.
    M:Umm … uh, web page, web page. Huh … I don’t think I’ve read that book, and I’m afraid I’ve never used those CGI things.
    W:Huh?! And what about experience with Java or JavaScript?
    M:Well … I think I’ve tried Java at a foreign coffee shop one time, if that’s what you mean.
    W:Okay, Mr. Taylor, I think I have all the information I need!
    M:Oh, and I really like computer games. I play them every day.
    W:Right, right. Thanks Mr. Taylor. We’ll be in touch.
    Text 10.
    If you are studying English, the Language Study Fair that’s being held this month will certainly interest you. The show is taking place between the 17th and 19th of March at the National Education Centre. It aims to answer all your questions about self – study, whatever your level.
    The Language Study Fair provides a perfect opportunity for you to see, compare and get advice on everything that helps you improve the way you study. Over 350 leading producers of educational materials will be present.
    We’ve got lots of different things for you to see sand hear. There will be stands showing different types of self – study textbooks, and talks by educational speakers on the best ways to study by yourself. You’ll be able to see the latest furniture available for people who study at home. We’re sure you’ll also enjoy watching people using the latest computer programs, which can make studying English much easier. This is your chance to make good decisions about what you buy. You can attend the fair between nine thirty and five on Thursday and Friday, and from nine – thirty and five on Thursday and Friday ,and from nine-thirty to four on Saturday.
    Tickets cost £5 each, or £3 if you are a full – time student. All tickets can be booked by ringing the ticket hotline. The number is 984 – 7711. Parking can be really difficult around the National Education Centre. However, an all – day space can be booked for only £2.50 per vehicle. So, we look forward to seeing you there!
Now,0 person review it. View all reviews
    Name: * Optional, keeping blank means that published by anonymous.
Content:
Remain Words:  * Post It By Ctrl + Enter.
            »»I will to announce
Related Article
Top List
By Users
Latest Article
Partners: English Club Domain History biz Global Website Library dow3 Yellow Pages Japan Website English Language Learning Online blank  More»
Home | About us | Sitemap | Partners | Join Now | Link | Contact | Bookmark it
2004-2020 英语学习乐园 闽ICP备14009949号-28