初一英语上学期期中考试题三
    Category: 初一英语  Clicks: 2455  Top: 8  Update Date: 2008/09/14
Summary:湘教版七年级英语上册期中试卷 姓名 班级 座号 分数 一、听力部分(20分) Ⅰ、从所给的每组句子中,选出你所听到的句子(听两遍)(5分) ( )1、A. This is a cake. B. That a cake. C. It is a cake.

  • 湘教版七年级英语上册期中试卷
    姓名 班级 座号 分数
    一、听力部分(20分)
    Ⅰ、从所给的每组句子中,选出你所听到的句子(听两遍)(5分)
    ( )1、A. This is a cake. B. That a cake. C. It is a cake.
    ( )2、A. Whose is this? B. Who is this teacher? C. Who’s this?
    ( )3、A. It’s 354900 B. It’s 345900 C. It’s 543900
    ( )4、A. What can you see in the picture?
    B. Can you see the picture?
    C. What’s in the picture?
    ( )5、A. Here you are. B. Oh, thank you. C. Nice to see you.
    Ⅱ. 情景应答(听句子,选择适当的答句,听两遍)(5分)
    ( )1、A. I’m a student. B. I’m in Class One, Grade One. C. Yes, I am.
    ( )2、A. I’m good. B. I’m 11. C. I’m fine.
    ( )3、A. Yes, I can. B. No, I’m not. C. Yes, I am.
    ( )4、 A. They are black and white dogs.
    B. They are yellow. C. They are cats.
    ( )5. A. It’s 3054. B. It’s time to get up. C. It’s ten to ten..
    Ⅲ、根据所听短文,选者正确答案(听两遍)(10分)
    ( )1. Bill is now in ______ .
    A. China B. America C. England
    ( )2.Bill is in ______ .
    A. class1, grade 2 B. Class3, Grade 1 C. class2, grade 1
    ( )3. There are ____ people in bill’s family.
    A. two B. three C. four
    ( )4. The apple tree is ______ .
    A. in the garden B. in the house C. beside the house
    ( ) 5. Bill’s house is ______ .
    A. big but old B. big and new C. small but nice
    二、笔试部分(100分)
    选择题
    Ⅰ. 基础选择( 20分):
    ( )1. What’s this English?
    A.by B. on C. in D . with
    ( ) 2. She has an .
    A. map B. oranges C. book D . apple
    ( )3.--- ______is my notebook?—It’s in the drawer(抽屉).
    A. Where B. What C. What color D. Who
    ( ) 4. Thank you ______ your dictionary.
    A. to B. at C. for D . in
    ( ) 5. Are ______ her parents?
    A. this B. these C. she D .that
    ( ) 6. A ping-pong ball and a tennis under the bed.
    A. is B. am C. are D. is not
    ( ) 7 ---Is this a key? --- ______.
    A. No, it isn’t. B. It’s a ruler C. Yes, its. D. OK
    ( )8. --- ?
    --- They’re fine, thank you.
    A. How are you B. Who are you
    C. What are they D. How are your mother and father
    ( )9. --- Is this your ball, Nick?
    --- Yes, .
    A. this is B. its C. here is D. it is
    ( )10 Miss Fang is ______ English teacher. is a good teacher.
    A. our, Her B. my, He C. a, She D. an, She
    ( )11 --- What’s in the reading room?
    --- There a teacher, twenty desks and thirty chairs in it.
    A. am B. is C. are D. be
    ( )12 --- in the box?
    --- There are twelve pencils in it.
    A. What B. What’s C. Are there any pencils D. Are pencils
    ( )13. --- is this boy in the art room?
    --- He’s my new friend.
    A. Who’s B. What C. How D. Who
    ( )14.--- The books on the chair Millie’s, right?
    --- Yes, they are.
    A. is B. they’re C. it’s D. are
    ( )15. 17.Are they from ______?
    A. Australian B. English C.American D. Canada
    ( )16. 10.Mary doesn't _____her homework after lunch.
    A. does B. say C. do D.doing
    ( )17.--- Is there a poster on the wall?
    --- No, .
    A. it isn’t B. there isn’t C. there aren’t D. they aren’t
    ( )18. Mother often home early.
    A. get home B. get to home C. gets home D. gets to home
    ( )19. I want some French because French is useful (有用).
    A. learn B. to learn C. learning D. learn about
    ( )20. Mr white with his friends often a trip.
    A. have B. has C. is D. go
    Ⅱ.完形填空( 10分):阅读下面短文,选择最佳答案。
    Mr Bush comes from 1 .He is now 2 a middle school in our city. He has sixty students. He often says his class is too big and it is hard work for him to talk with every student 3 English. He enjoys 4 black tea and green tea. He likes Chinese food 5 ,too. He doesn’t 6 drinking milk. He likes playing basketball, but he 7 play well. His son and I 8 in the same class. 9 name is James. We are 10 .
    ( )1.A. Canada B. Canadian C. a Canada D. a Canadian
    ( )2.A. for B. on C. in D. to
    ( )3.A. with B. in C. at D. for
    ( )4.A. to drink B. drinks C. drink D. drinking
    ( )5.A. very much B. very C. many D. much
    ( )6.A. like B. likes C. liking D. to like
    ( )7.A. isn’t B. aren’t C. don’t D. doesn’t
    ( )8.A.be B. am C. is D. are
    ( )9.A,My B. Your C. His D. Her
    ( )10.A. a friend B. a friends C. friendly D. classmates
    Ⅲ.阅读理解一(20分):阅读下面短文,并根据短文内容选择正确答案。
    (A)
    It's seven thirty now. It's time to go to school. Our classroom is behind the trees.It's very nice. There is a map of China on the wall. Twenty boys and fifteen girls are in the classroom. There are some flowers on the teacher's desk. They are for our teachers. We have four classes in the morning and two in the afternoon. We aren't at school on Sunday.
    ( )1.The students go to school at .
    A.7:13 B.7:03 C.7:30
    ( )2.Their classroom is some trees.
    A. behind B. in C. under
    ( )3.A map of China is on the .
    A. desk B. wall C. blackboard
    ( )4.The are for the teachers.
    A. maps B. desks C. flowers
    ( )5.There are students in this class.
    A. forty-five B. fifteen C. thirty-five
    ( B )
    We can see a picture of a classroom. It is our classroom. It’s small. We have 25 students in our class. The walls(墙)are white and the desks and chairs are new. On the wall there is(有) a flag(旗子) and a clock. There is a map of China, too. Some plants are on the desk They are for our teacher, Miss Smith. She likes her students. She comes to school early.
    ( )6. Our classroom is
    A. big B. small C. old D. interesting
    ( )7. We have students in our class.
    A. thirty B. fifteen C. twenty-five D. forty
    ( )8. are one the wall.
    A. A flag B. A clock C. A flag and a clock D.A watch
    ( )9. are on the desk.
    A. Some books B. Some plants C. Some pens D. Some plants
    ( )10. Our teacher is .
    A. Miss Smith B. Mr. Smith C. Mrs. Smith D. Smith Teacher
    非选择题
    Ⅳ. 词形变换(10分):选择方框里的词,并用其适当形式填空,每词只用一次。




    begin have do England they we play this teach thank
    1.It is eight . Let’s our class !
    2.He a round face with a big nose .
    3.Jane comes from England . She is .
    4.Jim often his homework after school .
    5.Would you like something to drink ? No, .
    6.Look! Han Meimei is guitar over there .
    7.I teach Amy to learn Chinese and she me to learn English .
    8. This is their classroom .It is .
    9.Please help carry the big box.
    10.What are in English ? They are apples .
    Ⅴ.口语交际(10分) :根据对话内容与上下文,用适当的句子补全对话,使对话完整通顺。
    A: (1) my name is Steve.
    B: Hello. Steve.
    A: (2) ?
    B: Jim Harold.
    A: (3) ?
    B: H-A-R-O-L-D.
    A: (4) ?
    B: It’s 62975463.
    A: Is this a case(箱子)?
    B: No, it isn’t.
    A: (5) ?
    B: It’s a computer.
    Ⅵ.综合填空(10分):阅读短文,根据每个空 格中所给的单词首字母,填入适当的词,使短文完整。
    My ①n____ ____ is Ann Read. I’m ② t _____ ___. I’m an ③E ________ girl. This is ④m school. It’s No. 3 Middle School. My mother is a ⑤ t ________ in my school. My father is a ⑥d ________. They are ⑦v busy (忙) . I have a ⑧ c ________. Its name is Mimi. It ⑨i very lovely (可爱). I love it very ⑩m ________
    Ⅶ. 阅读理解 二 (10分):根据短文内容回答问题或填空完成句子。
    My name is Gao Ping. My English teacher is Julia. She is from England. She has two children, a son(儿子) and a daughter(女儿). Her daughter is Betty. Her Son is Dick. Julia and her daughter are in China, but her husband(丈夫) Paul Smith is in England. Her son is in America. Paul is a policeman. Dick is a college(大学)student.Betty and I are in the same school.We are classmates and we are good friends. I teach her Chinese and she teaches me English.
    1.Where does Julia come from ? .
    2. What is Julia’s husband ? .
    3. Are Gao Ping and Betty in the same school ? .
    4.Julia and her daughter are in .
    5. Gao Ping and Betty are classmates and they are good .
    Ⅷ. 书面表达(10分):假设您的名字是李华,给你新认识的朋友Jim 发个E-mail ,介绍您自己的基本情况(年龄,学习的学校、班级,爱好,家庭情况等,至少写出5个完整的句子)E-mail的开头与结尾一给出。
    Dear Jim ,
    I would like to tell you something about myself .
    Yours,
    Lihua


    湘教版七年级英语上册期中试卷答案及听力材料
    一、听力部分:听力材料:
    Ⅰ、1.It’s a cake. ( C )
    2. Whose is this? ( A )
    3. It’s 345900. ( B )
    4. Can you see the picture? ( B )
    5. Here you are. ( A )
    Ⅱ、1.What class are you in? ( B )
    2. How are you? ( C )
    3. can you see the bird? ( A )
    4. What colour are they? ( B )
    5. What’s the time? ( C )
    Ⅲ、 Hello, my name is Bill. I’m an American boy. But now I’m in England. I’m in Class3, Grade 1. There are three people in my family. They are my parents and I . We live in a big house. It’s old. Behind our house, there is a small garden. There are many flowers and an apple tree in it. It’s a nice garden.
    1. C 2. B 3. B 4. A 5. A
    二、笔试部分
    Ⅰ. 基础选择( 20分):
    1. C 2. D 3. A 4. C 5.B 6. C 7. A 8. D 9. D 10. D 11.C 12.B 13. A 14. D15. D16. C 17.B 18.C 19. B 20. B
    Ⅱ.完形填空( 10分):1. A 2. C 3. B 4. D 5. A 6. A 7. D 8. D 9. C 10. D
    Ⅲ.阅读理解一(20分):1. C 2.A 3. B 4. C 5. C 6.B 7. c 8. c 9. B 10. B
    Ⅳ. 词形变换(10分):1. begin 2. has 3. English 4. does 5. thanks 6. playing 7. teaches 8. theirs 9. us 10. these
    Ⅴ.口语交际(10分) 1.Hello 2.What’s your name? 3. How do you spell it ? / Can you spell it ? 4.What’s your phone number?. 5.What’s it?
    Ⅵ.综合填空(10分): 1. name 2. twelve / thirteen 3. English 4. my 5 teacher . 6. doctor / driver 7. very 8. cat 9. is 10. much
    Ⅶ. 阅读理解 二 (10分):1.England 2. He is a policeman 3. Yes , they are . 4. China 5. friends
    Ⅷ. 书面表达(10分):
    Dear Jim ,
    I would like to tell you something about myself. I am a student. I am thirteen years old . I am in Class One , Grade One in No. 2 Middle School in Guigang. I like English very much . I think you can help me with my English . There are four people in my family . My father is an office worker and my mother is a Chinese teacher . My sister is a student, too. She is in Grade Two. I have a happy family . Let’s be good friends and help each other .
    Please write soon.
    All the best !

    Yours,
    Lihua
Now,0 person review it. View all reviews
    Name: * Optional, keeping blank means that published by anonymous.
Content:
Remain Words:  * Post It By Ctrl + Enter.
            »»I will to announce
Related Article
Top List
By Users
Latest Article
Partners: English Club Domain History biz Global Website Library dow3 Yellow Pages Japan Website English Language Learning Online blank  More»
Home | About us | Sitemap | Partners | Join Now | Link | Contact | Bookmark it
2004-2020 英语学习乐园 闽ICP备14009949号-28