新目标英语九年级测试题(Unit 3)
    Category: 初三英语  Clicks: 1713  Top: 10  Update Date: 2008/09/14
Summary:5. teenagers , 6. students, 7. calm, 8. get one’s ears pierced , 9. silly , 10. old , 11. choose one’s own clothes 12. be home by 10 p.m..

  • 5. teenagers , 6. students, 7. calm, 8. get one’s ears pierced ,
    9. silly , 10. old , 11. choose one’s own clothes
    12. be home by 10 p.m.
    13. go out with friends
    14. wild , 15. the young
    用于指人_____ _____ ______ _____ ______
    家规校规_____ _____ ______ _____ ______
    人物特点_____ _____ ______ _____ ______

    二. 英英释义(连线)
    1. teenagers a. fix one’s attention on something
    2. part-time b. for only a part of the working day or week
    3. concentrate c. kids aged from 13 to 19
    4. at present d. begin to
    5. get to e. at this time , now

    三. 根据中文意思完成句子
    1. I _____ _____ ______ to talk with her.
    我没机会和她谈话。
    2. Everybody has strong points . We should _____ _____ each other.
    每个人都有优点,我们应该互相学习。
    3. I can’t help you _____ ______ . --I’m too busy.
    我现在不能帮你--我太忙了。
    4. When the comedy actors came out , the audience _____ _____.
    当喜剧演员出场时,观众变得嘈杂起来。
    5. He decided to _____ ______ English , because he just failed the exam.
    他决定专攻英语,因为他刚考试不及格。
    6. He _____ ______ doing the homework after supper.
    晚饭之后他开始做作业。
    7. Fruits and vegetables ______ _____ _____ you.
    水果和蔬菜对你有益。
    8. His parents _____ _____ _____ him.
    他的父母对他要求非常严格。
    9. ____ _____ him two hours to do the homework .
    他花了两个小时做作业。
    10. John has a lot of family rules.
    _____ _____ Peter.
    约翰家有许多家规,彼得家也是这样。

    四. 选择填空:
    1. I ______ to have a part-time job.
    A. am not allow B. not allow
    C. don’t allow D. am not allowed
    2. Sixteen-years-olds shouldn’t ______ to go to an Internet bar.
    A. be allowed B. be allow
    C. allow D. are allowed
    3. _____ middle school students allowed to use mobile phone at school ?
    A. Do B. Did C. Are D. Can
    4. Students _____ to use E-mail English in everyday writing.
    A. may not B. can’t
    C. shouldn’t D. shouldn’t be allowed
    5. I don’t think teenagers should be allowed to drive , because they are _____.
    A. not enough serious
    B. not serious enough
    C. too serious
    D. to serious
    6. Which of the following school rule is true.
    A. students are allowed to make noise in the hallway.
    B. students are allowed to wear their own clothes.
    C. students are allowed to wear earrings
    D. students are allowed to ask teachers questions in class.
    7. I have to stay at home ______ school nights.
    A. in B. at C. on D. for
    8. Many students will be ______ if the class is boring.
    A. sleep B. sleepy C. sleeping D. slept
    9. -I think teenagers shouldn’t be allowed to smoke.
    -I agree ______ you.
    A. with B. on C. about D. for
    10. The National Day is coming , we’ll have 7 days ______.
    A. on B. off C. up D. down

    五. 读写题
    (A)Quick Work
    Ted Robinson has been worried all the week . Last Tuesday he received a letter from the
    local police . In the letter he was asked to call at the station . Ted wondered why he was
    wanted by the police , but he went to the station yesterday and he is not worried at more.
    At the station , he was told by a smiling policeman that his bicycle had been found . Five
    days ago , the policeman told him , the bicycle was picked up in a small village four hundred
    miles away . It is now being sent to his home by train.
    Ted was most surprised when he heard the news . He was amused (感到有趣),too , because
    he never expected (指望)the bicycle to be found . It was stolen twenty years ago when Ted
    was a boy of fifteen.
    Answer the questions :
    1. What happened last Tuesday ?
    ______________________
    2. What was he told at the station ?
    ______________________
    3. What are the police doing with the bicycle ?
    ______________________
    4. Why was he surprised and amused ?
    ______________________
    5. How old was Ted when his bicycle was stolen ?
    ______________________

    (B)The rich and the poor
    The world is divided (分为)into two main parts . The difference is that one part is rich
    and the other is poor . In the poor part , a lot of people never get enough to eat . In the
    rich part , a lot of people eat too much . In one part , child starve (饿死)and in the other ,
    a lot of people get fatter and fatter and have to go on diets (吃特别饮食), or do special
    exercises in order to lose weight.
    The poorer countries have special problems . Sometimes the land is too poor to grow
    anything on . The land can be improved (改善), but a lot of things must be done first . The
    people must be educated an water must be found.
    But rich countries have problems , too . There are not always pleasant places to live in .
    Sometimes the air is too dirty to breathe , and the rivers are too dirty to swim in or to take
    water from . The roads are too crowded to drive along . Large numbers of people do not have
    decent (象样的)housed to live in . Some things will have to be done about these problems .
    The air and the river will have to be cleaned , and more houses will have to be built.
    Answer the questions :
    1. What’s the difference between the two parts ?
    ___________________________
    2. Do the poorer countries have many problems ? What for example ?
    ___________________________
    3. Can anything be done about it ?
    ___________________________
    4. What must be done , for example ?
    ___________________________
    5. Can all this be done easily ?
    ___________________________

    【试题答案】

    一. 单词分类:
    指人:1 3 5 6 15
    家规校规: 4 8 11 12 13
    人物特点:2 7 9 10 14
    二. 英英释义:1-c,2-b,3-a,4-e,5-d
    三. 1. have / had , no opportunity
    2. learn , from
    3. at , present
    4. got , noisy
    5. concentrate on
    6. got / gets , to
    7. are , good
    8. are , strict , with
    9. It , took
    10. So , does
    四. 选择:1. D 2. A 3. C 4. D 5. B
    6. D 7. C 8. B 9. A 10. B
    五. (A)
    1. Tom Robison received a letter from the local police.
    2. He was told that his bicycle had been found.
    3. It’s now being sent to his home by train.
    4. Because the bicycle was stolen twenty years ago . He never expected the bicycle to be
    found.
    5. He was only fifteen.
    (B)
    1. The difference is that one part is rich and the other is poor.
    2. Yes , they do , They have many special problems.
    3. Yes , land can be improved , but a lot of things must be done first.
    4. The people , for example , must be educated and water must be found.
    5. No , it can’t be done easily.
Now,0 person review it. View all reviews
    Name: * Optional, keeping blank means that published by anonymous.
Content:
Remain Words:  * Post It By Ctrl + Enter.
            »»I will to announce
Related Article
Top List
By Users
Latest Article
Partners: English Club Domain History biz Global Website Library dow3 Yellow Pages Japan Website English Language Learning Online blank  More»
Home | About us | Sitemap | Partners | Join Now | Link | Contact | Bookmark it
2004-2020 英语学习乐园 闽ICP备14009949号-28