1997年6月大学英语六级试题及参考答案
    Category: 英语六级  Clicks: 1890  Top: 10  Update Date: 2008/09/14
Summary:Part I Listening comprehension (20 minutes)Section ADirections: In this section, you will hear 10 short conversations. At the end of each conversation, a question will be asked about what was said..

  • Part I Listening comprehension (20 minutes)Section ADirections: In this section, you will hear 10 short conversations. At the end of each conversation, a question will be asked about what was said. Both the conversation and the question will be spoken only once. After each question there will be a pause. During the pause, you must read the four choices marked A), B), C)and D), and decide which is the best answer. Then mark the corresponding letter on the Answer Sheet with a single line through the centre. Example:You will read:A) 2 hours. B) 3 hours. C) 4 hours. D) 5 hours. From the conversation we know that the two are talking about some work they will start at 9 o'clock in the morning and have to finish at 2 in the afternoon. Therefore, D) "5 hours" is the correct answer. You should choose [D] on the Answer Sheet and mark it with a single line through the centre.Sample Answer [A][B][C][D] 1. A) On Thursday night.B) On Monday night.C) On Friday morning.D) On Thursday morning.2.A) Try to help him find rooms in another hotel.B) Check to see if there are any vacancies in her hotel.C) Let him move to a room with two single beds.D) Show him the way to Imperial Hotel.3.A) Robust.B) Brave.C) Generous.D) Dangerous.4.A) He loves his present job.B) He is to open a store.C) He is about to retire.D) He works in a repair shop.5.A) She has confidence in him.B) She has also won a scholarship.C) She is surprised at the news.D) She is not interested in the news.6.A) His only son is dying.B) His mother died some time ago.C) He didn't look after his sick wife.D) He hasn't taken good care of his son.7.A) At the airport.B) In a travel agency.C) In a hotel.D) At the reception desk.8.A) He is not equal to the job.B) He doesn't think the job is challenging enough.C) He is not well paid for his work.D) He cannot keep his mind on his work.9.A) The talks haven't started yet.B) The talks have produced a general agreement.C) The talks haven't achieved much.D) The talks broke down and could go no further.10.A) Help him to carry some luggage.B) Tell him the way to the left-luggage office.C) Get some travel information.D) Look after something for him. Section BDirections: In this section, you will hear 3 short passages. At the end of each passage, you will hear some questions. Both the passage and the questions will be spoken only once. After you hear a question, you must choose the best answer from the four choices marked A), B), C), and D). Then mark the corresponding letter on the Answer Sheet with a single line through the centre. Passage OneQuestion 11 to 13 are based on the passage you have just heard.11.A) Crowded air traffic.B) The large size of airplanes.C) Mistakes by air traffic controllers.D) Bad weather.12.A) They bumped into each other over a swimming pool.B) They avoided each other by turning in different direction.C) They narrowly escaped crashing into each other.D) One plane climbed above the other at the critical moment.13.A) To show the key role played B) To show the great responsibility shouldered by the pilots.C) To give an example of air disasters.D) to show that air travel is far safer than driving a car.14.A) Her unique experience.B) Her future prospects.C) Her favourite job.D) Her lonely life.15.A) Authority.B) A good relationship.C) Good luckD) Independence.16.A) She will live an empty life.B) She will work in a bookstore.C) She will remain single.D) She will earn a lot of money.17.A) She should find a good job.B) She should open a small restaurant.C) She should have more control over her life.D) She should get married.18.A) In day-care centres where little children were taken care of.B) In areas in Chicago where poor people lived.C) In places where hot lunch was provided for factory workers.D) In schools where free classes were organized for young people.19.A) For young people and adults.B) For immigrants.C) For factory workers.D) For poor city children.20.A) Jane Adams' contributions to society.B) Jane Adams' struggle for women's liberation.C) Jane Adams' life story.D) Jane Adams' responsibility for the poor.
    Part II Reading Comprehension (35 minutes)
    Direction : There are 4 reading passages in this part. Each passage is following by some questions or unfinished statements - For each of them there are four choices marked A ) , B ) , C) and D ) . You should decide on the best choice and mark the and mark the corresponding letter on the Answer Sheet with a single line through the centre .
    Question 21 to 25 are based on the following passage:
    It is said that the public and Congressional concern about deceptive packaging rumpus started because Senator Hart discovered that the boxes of cereals consumed by him, Mrs. Hart, and their children were becoming higher and narrower, with a decline of net weight from 12 to 10. 5 ounces, without any reduction in price. There were still twelve biscuits, but they had been reduced in size. Later, the Senator rightly complained of a store-bought pie in a handsomely illustrated box that pictured, in a single slice, almost as many cherries as there were in the whole pie.
    The manufacturer who increases the unit price of his product by changing his package size to lower the quantity delivered can, without undue hardship, put his product into boxes, bags, and tins that will contain even 4-ounce, 8-ounce, one-pound,
    Two-pound quantities of breakfast foods, cake mixes, etc. A study of drugstore and supermarket shelves will convince any observer that all possible size and shapes of boxes, jars, bottles, and tins are in use at the same time and, as the package journals show, week by week, there is never any hesitation in introducing a new size. and shape of box or bottle when it aids in product differentiation. The producers of packaged products argue strongly against changing sizes of packages to contain even weights and volumes, but no one in the trade comments unfavorably on the huge costs incurred by endless changes of package sizes, materials, shape, art work, and net weights that are used for improving a product's market position.
    When a packaging expert explained that he was able to multiply the price of hard sweets by 2.5, from I dollar to 2.50 dollars by changing to a fancy jar, or that he had made a 5-ounce bottle look as though it held 8 ounces, he was in effect telling the public that packaging can be a very expensive luxury. It evidently does come high, when an average family pays about 200 dollars a year for bottles, cans, boxes, jars and other containers, most of which can' t be used anything but stuffing the garbage can .
    21 . What started the public and Congressional concern about deceptive packaging rumpus?
    A) Consumers' complaints about the changes in the package size.
    B) Expensive packaging for poor quality products.
    C) A senator's discovery of the tricks in packaging.
    D) The rise in the unit price for many products.
    22. The word "undue" (Para. 2) means "__________".
    A) improper B)adequate C)unexpected D)excessive
    23. Consumers are concerned about the changes in the package size, mainly because __________.
    A) they hate to see any changes in things they are familiar with
    B) they unit price for a product often rises as a result
    C) they have to pay for the cost of changing package sizes
    D) this entails an increase in the cost of packaging
    24. According to this passage, various types of packaging come into existence to __________.
    A) meet the needs of consumers
    B) suit all kinds of products
    C) enhance the market position of products
    D) introduce new products
    25. The author is critical mainly of _________.
    A) dishonest packaging
    B) inferior packaging
    C) the changes in package size
    D) exaggerated illustrations on packages
    Questions 26 to 30 are based on the following passage:
    If sustainable competitive advantage depends on work-force skills, American firms have a problem. Human-resource management is not traditionally seen as central to the competitive survival of the firm in United States. Skill acquisition is considered an individual responsibility. Labour is simply another factor of production to be hired-rented at the lowest possible cost-much as one buys raw materials or equipment.
    The lack of importance attached to human-resource management can be seen in the corporate hierarchy. In an American firm the chief financial officer is almost always second in command. The post of head of human-resource management is usually a specialized job, off at the edge of the corporate hierarchy. The executive who holds it is never consulted on major strategic decisions and has no chance to move up to Chief Executive Officer (CEO). By way of contrast, in Japan the head of human-resource management is central-usually the second most important executive, after the CEO, in the firm's hierarchy.
    While American firms often talk about the vast amounts spent on training their work forces, in fact they invest less in the skills of their employees than do either Japanese or German firms. The money they do invest is also more highly concentrated on professional and managerial employees. And the limited investments that are made in training workers are also much more narrowly focused on the specific skills necessary to do the next job rather than on the basic background skills that make it possible to absorb new technologies.
    As a result, problems emerge when new breakthrough technologies arrive. If American workers, for example, take much longer to learn how to operate new flexible manufacturing stations than workers in Germany (as they do), the effective cost of those stations is lower in Germany than it is in the United States. More time is required before equipment is up and running at capacity, and the need for extensive retraining generates costs and creates bottlenecks that limit the speed with which new equipment can be employed. The result is as lower pace of technological change. And in the end the skills of the population affect the wages of the top half. If the bottom half can't effectively staff the processes that have to be operated, the management and professional jobs that to with these processes will disappear.
    26. Which of the following applies to the management of human resources in American companies?
    A) They hire people at the lowest cost regardless of their skills.
    B) They see the gaining of skills as their employees' own business.
    C) They attach more importance to workers than equipment.
    D) They only hire skilled workers because of keen competition.
    27. What is the position of the head of human-resource management in an American firm?
    A) He is one of the most important executives in firms.
    B) His post is likely to disappear when new technologies are introduced.
    C) He is directly under the chief financial executives in the firms.
    D) He has no say in making important decisions in the firm.
    28. The money most American firms put in training mainly goes to ______.
    A) workers who can operate new equipment
    B) technological and managerial staff
    C) workers who lack basic background skills
    D) top executives
    29. According to the passages, the decisive factor in maintaining a firm's competitive advantage is _________.
    A) the introduction of new technologies
    B) the improvement of worker's basic skills .
    C) the rational composition of professional and managerial employees
    D) the attachment of importance to the bottom half of the employees
    30. What is the main idea of the passage?
    A) American firms are different from Japanese and German firms in human-resource management.
    B) Extensive retraining is indispensable to effective human-resource management.
    C) The head of human-resource management must be in the central position in a firm's hierarchy.
    D) The human-resource management strategies of American firms affect their competitive capacity.
    Questions 31 to 35 are based on the following passage:
    The biographer has to dance between two shaky positions with respect to the subject . Too close a relation, and the writer may be objectivity. Not close enough, and the writer may lack the sympathy necessary to any effort to portray a mind, a soul-the quality of life. Who should write the biography of a family, for example? Because of their closeness to the subject, family members may have special information, but by the same token, they may not have the distance that would allow them to be fair. Similarly, a king' s servant might not be the best one to write a biography of that king. But a foreigner might not have the knowledge and sympathy necessary to write the king' s biography-not for a readership from within the kingdom, at any rate.
    There is no ideal position for such a task. The biographer has to work with the position he or she has in the world, adjusting that position as necessary to deal with the subject. Every position has strengths and weaknesses: to thrive, a writer must try to become aware of these, evaluate them in terms of the subject, and select a position accordingly.
    When their subjects are heroes or famous figures, biographies often reveal a democratic motive: they attempt to show that their subjects are only human, no better than anyone else. Other biographies are meant to change us, to invite us to become better than we are. The biographies of Jesus found in the Bible are in this class.
    Biographers may claim that their account is the "authentic" one. In advancing this claim, they are helped if the biography is "authorized" by the subject, this presumably allows the biographer special access to private information. "Unauthorized" biographies also have their appeal, however, since they can suggest an independence of mind in the biographer. In book promotions, the "unauthorized" characterisation usually suggests the prospect of juicy gossip that the subject had hoped to suppress. A subject might have several biographies, even several "authentic" ones. We sense intuitively that no one is in a position to tell the story of a life, perhaps not even the subject, and this has been proved by .the history of biography.
    31 . According to the author, an ideal biographer would be one who _______ .
    A) knows the subject very well and yet maintains a proper distance from him .
    B) is close to the subject and knows the techniques of biography writing
    C) is independent and treats the subject with fairness and objectivity .
    D) possesses special private information and is sympathetic toward the subject
    32 . The author cites the biographies of Jesus in the Bible in order to show that _______.
    A) the best biographies are meant to transform their readers
    B) biographies are authentic accounts of their subjects' lives
    C) the best biographies are the of heroes and famous figures
    D) biographies can serve different purpose
    33 . Which of the following statements is true, according to the passage?
    A) An authentic biography seldom appeals to its readers.
    B) An authentic biography is one authorized by the subject.
    C) No one can write a perfect biography.
    D) Authorized biographies have a wider readership.
    34 . An unauthorized biography is likely to attract more readers because ______.
    A) it portrays the subject both faithfully and vividly
    B) it contains interesting information about the subject's private life
    C) it reveals a lot of accurate details unknown to outsiders
    D) it usually gives a sympathetic description of the subject's character
    35. In this passage, the author focuses on __________.
    A) the difficulty of a biographer in finding the proper perspective to do his job
    B) the secret of a biographer to win more readers
    C) the techniques required of a biographer to write a food biography
    D) the characteristics of different kinds of biographies .
    Questions 36 to 40 are based on the following passage:
    Whether the eyes are "the windows of the soul" is debatable, that they are intensely important in interpersonal communication is a fact. During the first two months of a baby's life, the stimulus that produces a smile is a pair of eyes. The eyes need not be real: a mask with two dots will produce a smile. Significantly, a real human face with eyes then the face will not motivate a smile, nor will the sight of only one eye then the face is presented in profile. This attraction to eyes as opposed to the nose or mouth continues as the baby matures. In one study, when American four-year-olds were asked to draw people, 75 percent of them drew people with mouths , but 99 percent of them drew people with eyes. In Japan, however, where babies are carried on their mother's back, infants to not acquire as much attachment to eyes as they do in other cultures. As a result, Japanese adults make little use of the face either to encode or decode meaning. In fact, Argyle reveals that the "proper place to focus one's gaze during a conversation in Japan is on the neck of one's conversation partner."
    The role of eye contact in a conversational exchange between two Americans is well defined: speakers make contact with the eyes of their listener for about one second, then glance away as they talk; in a few moments they re-establish eye contact with the listener or reassure themselves that their audience is still attentive, then shift their gaze away once more. Listeners, meanwhile, keep their eyes on the face of the speaker, allowing themselves-to glance away only briefly. It is important that they be looking at the speaker at the `precise moment when the speaker reestablishes eye contact: if they are not looking, the speaker assumes that they are disinterested and either will pause until eye contact is resumed or will terminate the conversation. Just how critical this eye maneuvering is to the maintenance of conversational flow becomes evident when two speakers are wearing dark glasses: there may be a sort of traffic jam of words caused by interruption, false starts, and unpredictable pauses.
    36. The author is convinced that the eyes are_______ .
    A) of extreme importance in expressing feelings and exchanging ideas
    B) something through which one can see a person' s inner world
    C) of considerable significance in making conversati6ns interesting
    D) something the value of which is largely a matter of long debate
    37 . Babies will not be stimulated to smile by a person _______.
    A) whose front view is fully perceived
    B) whose face is covered with a mask
    C) whose face is seen from the side
    D) whose face is free of any covering
    38 . According to the passage, the Japanese fix their gaze on their conversation partner' s neck because _________.
    A) they don't like to keep their eyes on the face of the speaker
    B) they need not communicate through eye contact
    C) they don't think it polite to have eye contact
    D) they didn't have much opportunity to communicate through eye contact in babyhood
    39 . According to the passage, a conversation between two Americans may break down due to _________.
    A) one temporarily glancing away from the other
    B) eye contact of more than one second
    C) improperly-timed ceasing of eye contact
    D) constant adjustment of eye contact
    40. To keep a conversation flowing smoothly, it is better for the participants _______.
    A) not to wear dark spectacles B) not to make any interruptions
    C) not to glance away from each other D) not to make unpredictable pauses
    Part III Vocabulary and Structure
    Directions: There are 30 incomplete sentences in this pert . For each sentence there are four choices marked A ) , B ) , C ) and D ) . Choose the ONE that best completes the sentence . Then mark the corresponding letter on the Answer Sheet with a single line through the centre .
    41 . By _______computation, he estimated that the repairs on the house would cost him a thousand dollars.
    A) coarse B) rude C) crude D) rough
    42 . Your story about the frog turning into a prince is _______nonsense.
    A) sheer B) shear C) shield D) sheet
    43 . I could see that my wife was ________ having that fur coat, whether I approved of it or not.
    A) adequate for B) intent on C) short of D) deficient in
    44 . The _______ runner can run 2 miles in fifteen minutes.
    A) common B) usual C) average D) general
    45 . One of his eyes was injured in an accident, but after a operation, he quickly recovered his sight.
    A) delicate B) considerate C) precise D) sensitive
    46 . As an excellent shooter, Peter practised aiming at both _______ targets and moving targets.
    A) standing B) stationary C) still D) stable
    47 . In American universities, classes are often arranged in more flexible _______ and many jobs on campus are reserved for students .
    A) scales B) patterns C) grades D) ranks
    48 . The insurance company paid him $10, 000 in _______ after his accident.
    A) compensation B) installment C) substitution D) commission
    49 . The political future of the president is now hanging by a _______.
    A) thread B) cord C)string D) rope
    50 . The statue would be perfect but for a few small _______ in its be.
    A) mistakes B) weaknesses c) flaws D) errors
    51 . Why should anyone want to read _______ of books by great authors when the real pleasure comes from reading the originals,
    A) themes B) insights C) digests D) leaflets
    52 . Parents have a legal _______ to ensure that their children are provided with efficient education suitable to their age.
    A) impulse B) influence C) obligation D) sympathy
    53 . Most nurses are women, but in the higher ranks of the medical profession women are in a _______.
    A) scarcity B) minority C) minimum D) shortage
    54 . David likes country life and has decided to _______ farming.
    A) go in for B)go back on
    C) go through with D) go along with .
    55 . Jack was about to announce our plan but I _______ .
    A) put him through B) turned him out
    C) gave him up D) cut him short
    56. I am sore I can _______ him into letting us stay in the h6tel for the night.
    A) speak B) say C) talk D) tell
    57. Last year, the crime rate in Chicago has sharply _______.
    A) declined B) lessened C) descended D) slipped
    58 . The republication of the pet' s most recent works will certainly _______ his national reputation.
    A) magnify B) strengthen C) enlarge D) enhance
    59 . Recently a number of cases have been reported of young children _______ a violent act previously seen on television.
    A) modifying B) duplicating C) accelerating D) stimulating
    60 . This kind of material can _______ heat and moisture.
    A) delete B) `compel C) constrain D) repel
    61 . Reading _______ the mind only with materials of knowledge; it is thinking that makes what we read ours.
    A) rectifies B) prolongs C) minimizes D) furnishes
    62. If the fire alarm is sounded, all residents are requested to _______ in the courtyard.
    A) assemble B) converge C) crowd D) accumulate
    63 . The work in the office was _______ by a constant stream of visitors.
    A) confused B) hampered C) reverend D) perplexed
    64. The joys of travel, having long _______ the disabled, are opening up to virtually anyone who has the means.
    A) omitted B) missed C) neglected D) discarded
    65 . Fewer and fewer of today's workers expect to spend their working lives in the same field, _______ the same company.
    A) all else B) much worse C) less likely D) let alone
    66. When he finally emerged from the cave after thirty days, John was _______ pale.
    A) enormously B) startlingly C) uniquely D) dramatically
    67 . Thank you for applying for a position with our firm. We do not have any openings at this time, but we shall keep your application on _______ for two months.
    A) pile B) segment C) sequence D) file
    68. It will be safer to walk the streets because people will not need to carry large amounts of cash; virtually all financial _______ will be conducted by computer.
    A) transactions B) transmissions C) transitions D) transformations
    69. The of a cultural phenomenon is usually a logical consequence of some physical aspect in the life style of the people.
    A) implementation B) manifestation C) demonstration D) expedition
    70 . The new technological revolution in American newspapers has brought increase, a wider range of publications and an expansion of newspaper jobs.
    A) manipulation B) reproduction C) circulation D) penetration
    Part IV short Answer Questions (15 minutes)
    Directions: In this part there is a short passage with five questions or incomplete statements. Read the passage carefully. Then answer the questions or complete the statements is the fewest possible word.
    I once knew a dog named Newton who had a unique sense of humour. Whenever I tossed out a Frisbee for him to chase, he'd take off in hot pursuit but then seem to lose track of it. Moving back and forth only a yard of two from the toy, Newton would look all around, even up into the trees. He seemed genuinely puzzled. Finally, I'd give up and head into the field to help him out. But no sooner would I get within 10 ft. Of him than he would run invariably straight over to the Frisbee, grab it and start running like mad, looking over his shoulder with what looked suspiciously like a grin.
    Just about every pet owner has a story like this and is eager to share it with anyone who will listen. On very short notice, TIME reporters cam up with 25 stories about what each is convinced is the smartest pet in the world. Among them: the cat who closes the door behind him when he goes into the bathroom; the cat who uses a toilet instead of a litter box... and flushes it afterward; the dog who goes wild when he sees his owner putting on blue jeans instead of a dress because jeans mean it is time to play; and the cat who used to wait patiently at the bus stop every day for a little girl, then walk her the six blocks home. And so on.
    These behaviours are certainly clever, but what do they mean? Was Newton really deceiving? Can a cat really desire privacy in the toilet? In short, do household pets really have a mental and emotional life? Their owners think so, but until recently, animal-behaviour exports would have gone mad on hearing such a question. The worst sin in the worst sin in their moral vocabulary was anthropomorphism, projecting human traits onto animals. A dog or a cat might behave as if it were angry, lonely, sad, happy or confused, but that was only in the eye of the viewer. What was going on, they insisted was that the dog or cat had been conditioned, through a perhaps unintentional series of punishments and rewards, the behave certain way. The behaviour was a mechanical result of the training.
    71. What did Newton seem puzzled about?
    72. Why does the author say Newton had unique sense of humour?
    73. What made it possible for the TIME reporters to come up with so many interesting stories about pets?
    74. What belief about pet behaviour was unacceptable to experts of animal behaviour?
    75. What is the explanation of animal-behaviour experts for the "clever"behaviour of pets?
    Part V Writing (30 minutes)
    Directions : For this part , you are allowed thirty minutes to write a composition on the topic My View on Job-Hopping. You should write at least 120 words and you should abase your composition on the outline ( given in Chinese ) below :
    1.有些人喜欢始终从事一种工作,因为 ...
    2.有些人喜欢经常更换工作,因为...
    3.我的看法
    My View on Job-Hopping
    参考答案
    Part I
    听力原文
    Section A
    1.W: Good morning. I'm here to see Mr. Adison.M: Mr. Adison went to Washington last Monday for a conference and he will be back on Thursday night. If you like, you may come again on Friday morning?Q: When will Mr. Adison return?2.M: I wonder whether it would be possible to change this double room to two single rooms.W: Sorry, sir. All the single rooms are occupied. But if you like, I can check with Imperial Hotel to see if they have any.Q: What's the woman going to do for the man?3.M: Bill was a great guy. He was drowned while rescuing a child from the icy water of the river yesterday.W: Well, as far as I know, that was not the first dangerous situation he was in.Q: Which of the following best describes Bill?4.W: It's good to see you again. What are you doing these days? You're still working at the same place, aren't you?M: Yes, I am. And I'm counting the days until retirement?Q: What can we learn about the man?5.M: Susan, have you read the notice on the bulletin board? I've won the scholarship for the next semester.W: I know you would. You certainly deserve it.Q: What does the woman mean?6.M: What kind of father am I? My only son almost died and I didn't even know he was ill.W: Don't blame yourself. You are too busy to pay attention to him. If his mother were still alive, things would have been much better.Q: Why does the man blame himself?7.M: I've just got back from the holiday you arranged for me. But I must tell you the hotel was really awful. It was miles from the sea. The food was awful too. The bedroom was dirty.W: Sorry about that. But it's not really our fault. The contract does say that the hotel accommodation is not our responsibility.Q: Where is this conversation probably taking place?8.W: Suppose the company offer you a pay raise of 50%, would you be so determined to leave and look for a job as well?M: Yes, I've set my mind down on it. I'd like to find a job with full scope to show my ability.Q: Why has the man decided to leave the company?9. M: How are their talks going on? Have reached any agreement?W: They only seem to have agreed to set another date for further talks.Q: What can we infer from the conversation?10.M: Excuse me, Madame, could I leave this here for a few hours, please?W: Well, it's a bit-er-unusual, isn't it? Why not go to the left-luggage office over there?Q: What does the man ask the woman to do?
    Section B
    Passage OneToday, air travel is far safer than driving a car on a busy motorway. But there is the danger that grows every year. From the moment the airplane takes off to the moment it lands, every movement is watched on radar screens. Air traffic controllers tell the pilot exactly when to turn, when to climb and when to come down. The air traffic controllers around the busy airport may handle 1,000 planes a day. Any plane that flies near the airport comes under the orders of the controllers there. Even a small mistake on their part could cause a disaster. Recently, such a disaster almost happened. Two large jets were flying towards the airport. One was carrying 69 passengers and had come from Toronto, the other was carrying 176 passengers from Chicago. An air traffic controller noticed on his radar screen that the two planes were too close to each other. He ordered one to turn to the right to climb, but he made a mistake. He ordered the wrong plane to do this. So, instead of turning away from the second plane. The first plane turned towards it. 15 seconds later, it flew directly in front of the second plane. They avoided each other by the smallest part of a second. The distance between them was less than that of a large swimming pool. This is an example of the danger that grows every year.
    Questions 11 to 13 are based on the passage you have just heard.11. Which factor can most seriously endanger airplanes according to this passage?12. What happened to the two large jets?13. Why were the two large jets specially mentioned?
    Passage TwoI'll still be working, but things would be different. With any luck, I'll earning more money. But the most important thing will be the job itself and how interesting it is. I mean, I hope I'll be able to choose the kind of job I do and who I work for. Of course, I like to have more money and more authority that I have now. But I don't think they are the only thing in life. What I really want is to be more independent than I am now, to have more control over my own life, perhaps to open a small restaurant, or write a book, or something like that. I am not really sure if I'll ever have children or even if I want to be married. It all depends, of course. I f I meet the right person anything could happen. But I won't feel that my life is empty and meaningless if I still live alone for 10 years or even 20 years from now. Not at all. My mother was always saying "There is nothing like a good relationship". But I am not so sure. There is nothing worse than a really bad one either.
    Questions 14 to 17 are based on the passage you have just heard.14. What is the speaker talking about?15. What does the speaker want most?16. What will the speaker most probably do in the future?17. What is the speaker's mother always suggesting to her?
    Passage ThreeJane Adams came from a well-to-do and cultural family. She was so distressed about the misery of poor people that she left her fine home to spend her life in the slums of Chicago. In 1889, she established a settlement house where she initiated many projects such as hot lunch service for factory workers, day care centers for little children, free classes for young people and adults, gymnasium and art gallery. Immigrants and other poor people came to her settlement house for advice and help, as well as for fun.Jane Adams was also active in fighting against the use of child labor and against war. She worked for woman's right to vote and for improving the situation of the blacks. She initiated country vocation programs for poor city children. Jane Adams had great influence on the development of social work in the United States and in other parts of the world. She promoted the idea of responsibility for the welfare of the poor. Settlement houses of a similar kind were founded in many poor neighborhood to make the lives of the poor more meaningful. In 1931, Jane Adams was awarded the Nobel Prize for what she had done for society.
    Questions 18 to 20 are based on the passage you have just heard.18. Where did Jane Adams spend her life after she left her home?19. For whom did Jane Adams start the country vocation programs?20. What's the passage mainly about?
    Part II Reading Comprehension (35 minutes)
    21. C 22. D 23. B 24. C 25. A
    26. B 27. D 28. B 29. B 30. D
    31. A 32. D 33. C 34. B 35. A
    36. A 37. C 38. D 39. C 40. A
    Part III Vocabulary and Structure
    41. D 42. A 43. B 44. C 45. A
    46. C 47. B 48. A 49. A 50. C
    51. C 52. C 53. B 54. A 55. D
    56. C 57. A 58. D 59. B 60. D
    61. D 62. A 63. B 64. C 65. D
    66. B 67. D 68. A 69. B 70. C
    Part IV Short Answer Question
    71. Not knowing the Fribee's track.
    72. Because Newton intended to deceive him.
    73. That the owners want others to share their stories.
    74. That animals have a mental and emotional life.
    75. Mechanical result of training.
    Part V Writing
Now,0 person review it. View all reviews
    Name: * Optional, keeping blank means that published by anonymous.
Content:
Remain Words:  * Post It By Ctrl + Enter.
            »»I will to announce
Related Article
Top List
By Users
Latest Article
Partners: English Club Domain History biz Global Website Library dow3 Yellow Pages Japan Website English Language Learning Online blank  More»
Home | About us | Sitemap | Partners | Join Now | Link | Contact | Bookmark it
2004-2020 英语学习乐园 闽ICP备14009949号-28