初三英语Lesson 3 An Elephant and a Monkey
    Category: 初三英语  Clicks: 2347  Top: 10  Update Date: 2008/09/14
Summary:初三英语Lesson 3 An Elephant and a Monkey练习 I. 根据句意,补全单词 1. Lucy and Lily had a qu ___ ___ rel yesterday. They argued about the best place for a holiday. 2. Our football team feels pr ___ ___.

  • 初三英语Lesson 3 An Elephant and a Monkey练习

    I. 根据句意,补全单词
    1. Lucy and Lily had a qu ___ ___ rel yesterday. They argued about the best place for a holiday.
    2. Our football team feels pr ___ ___ d that it has won every match this year. .
    3. I saw a little girl fall to the gr ___ ___ nd yesterday afternoon.
    4. The longest r ___ v ___ ___in China is the Changjiang River.
    5. We can put our money in a b ___ nk and keep it for future use .
    6. Jack is a good swimmer . He can sw ___ m two kilometer.

    II. 选择填空:
    ( )1. There are four _______ water on the table .
    A. glasses of B. glass of C. glasses D. glass
    ( )2. _________ wonderful book ! I like it very much.
    A. How B. How a C. What a D. What
    ( )3. I like this book, _______ Peter doesn’t like it .
    A. but B. so D. or
    ( )4. We will play football if it _______ tomorrow.
    A. won’t rain B. wouldn’t rain C. doesn’t rain D. didn’t rain
    ( )5. There _______ some water in the glass .
    A. is B. are C. am D. be
    ( )6. You’re caught a cold . You’d better _______ in bed .
    A. to lie B. lie C. lying D. lay
    ( )7. Tom is in hospital . Let’s go and see ________ .
    A. he B. him C. his D. himself
    ( )8. The students have no classes ______ Saturdays and Sundays .
    A. in B. on C. at D. under
    ( )9. John didn’t come here this morning , _______ ?
    A. didn’t he B. did he C. didn’t John D. do John
    ( )10. This is one of _______ library in Shanghai.
    A. good B. better C. best D. the best

    III. 用所给词的适当形式填空:
    1. Math is much ______ than English.(easy)
    2. Mrs. Brown is _______ history teacher .(we)
    3. Mr. Black is very _________ to us.(friend)
    4. Cindy draws very _________ .(good)
    5. We will give _______ a bike as a present .(he)
    6. Peter’s father can drive a car . he is a _________ .(drive)
    7. Which is ______ , the blue one , the white one or the black one ?(good)
    8. How many ______ are there in the room?(people)
    9. This is your book. That’s ________ .(she)
    10. February is the _______ month of a year .(two)

    IV. 根据句意,选择适当的词并以其正确形式填空。
    at last , be afraid to, for a long time, like , live, neither of…, once upon a time , try to
    1. Yesterday we waited for Tom at the bus stop _______ , but he didn’t come .
    2. Jack _______ swimming very much.
    3. He couldn’t solve the math problem . He thought it again and again . _______ he worked it out .
    4. Mr. Black _______ in the China for 5 years .
    5. _______ the two bike is good .
    6. _______ there was a farmer who lived in an old house.
    7. My brother _______ fix the radio himself , but he failed .
    8. The little girl _______ walk outside at night .

    V. 汉译英
    1. Green先生总是乐于助人。
    Mr. Green was always _______ _______ help others .
    2. 你应该尽力做好它。
    You should _______ _______ _______ to do it well .
    3. Lucy不擅长弹钢琴。
    Lucy ________ _______ ________ playing the piano.
    4. 在教室前面有一张桌子。
    There is a desk ________ ________ ________ the classroom .
    5. 我和哥哥今天早晨出去吃的早饭。
    My brother and I went out to ______ _______ this morning.
    6. Lucy太小了,还不能照顾她自己。
    Lucy is _______ young ______ _______ _______ herself .
    7. 请递给她一瓶奶。
    Please pass her _______ ________ ______ milk.
    8. Tom常收到朋友的信。
    Tom often ______ _______ his friends .
    9. 你离开时请关灯。
    Please ________ ________ the lights when you leave the room .
    10. 这个可怜的小女孩一直在哭。
    The poor little girl was crying _________ _________ ________ .

    VI. 完型填空:
    Once there were three old men. They were rather 1 . they always forget 2 they were doing.
    One of 3 said. “I often forget if I should put something in or 4 something out of the fridge as 5 as I open its door.”
    The second old man said, “I always wonder if I have just come upstairs or 6 when I am standing at the landing.”
    “I am even 7 forgetful than 8 of you.” the third old man knocked at the table and said. Then, he 9 the other two men, “Who 10 knocked at the table?”
    1. A. forget B. forgot C. forgetful D. forgotten
    2. A. what B. where C. how D. when
    3. A. they B. them C. their D. theirs
    4. A. bring B. carry C. take D. make
    5. A. soon B. sooner C. soonest D. a soon
    6. A. go B. gone C. went D. am going
    7. A. much B. many C. more D. most
    8. A. all B. both C. every D. each
    9. A. turned B. turned on C. turned to D. turned off
    10. A. yet B. just C. already D. just to

    VII. 阅读理解:
    One evening a little girl was sitting with her father in the living room. They were both reading. Eh was reading the newspaper and she was reading a book, but every once in a while she sound a word that she didn’t understand and asked him to explain it to her.
    “Daddy,” she said, “what’s a gossip?”
    “a gossip,” said her father, “is someone who repeats unpleasant things about other people, someone who talks about people behind their back.”
    “Oh,” she said, “you mean like Mrs. Stein.”
    “That’s right, ” said her father, and he continued, reading his paper.
    A few moments later, she interrupted him again.
    “Daddy,” she said, “what’s a bore?”
    “A bore, ” said her father, trying to be patient, “is a person who is not interesting, a person who talks about himself all the time, for example.”
    “Oh, you mean someone like Mr. Kelly?” she asked.
    “Exactly,” answered her father, returning to his paper.
    “Daddy?” she said, with a question in her voice.
    “Yes?” said her father, losing his patience. “What is it now?”
    “Daddy,” said the little girl. “what’s a pain in the neck?”
    Her father put down his newspaper, looked at her kindly saying, “A pain in the neck is a girl who keeps asking her father questions while he is trying to read the newspaper.”
    1. The little girl’s father was .
    A. writing a letter B. listening to the radio
    C. reading newspaper D. watching TV
    2. The little girl .
    A. understood everything in the book
    B. asked her father the words that she didn’t know in a while
    C. answered her father’s questions
    D. was watching her father
    3. When the little girl asked her father questions, he .
    A. said he didn’t know, either B. refused to answer her
    C. tried to answer her D. was angry
    4. How many questions did the little girl ask her father?
    A. One B. Two C. Three D. Four
    5. The phrase “a pain in the neck” means .
    A. a person that makes one angry and tired
    B. that someone hurts his neck and he feels pain
    C. a lovely person D. a kind person.

    VIII. 写作:
    根据中文、英文提示,写出意思完整、符合逻辑的英文文段。所给的英文提示词必须都用上。
    内容:上个星期天天气很好。我哥哥和我到公园去玩。忽然我们看见一个小男孩掉进水里,我们……
    1. it , fine , last Sunday 2. my brother, I, go to , the park
    3. see , fall 4. hurry , out , help , a dry coat





    参考答案:
    I.
    1. quarrel 2. proud 3. ground 4. river 5. bank 6. swim
    II.
    1. A 2. C 3. A 4. C 5. A
    6. B 7. B 8. B 9. B 10. D
    III.
    1. easier 2. our 3. friendly 4. well 5. driver
    6. him 7. the best 8. people 9. hers 10. second
    IV.
    1. for a long time 2. likes 3. At last 4. has lived
    5. Neither of 6. Once upon a time 7. tried to 8. is afraid to
    V.
    1. happy to 2. do / try your best 3. isn’t good at 4. in front of 5. have breakfast
    6. too , to look after 7. a bottle of 8. hears from 9. turn off 10. all the time
    VI.
    1. C 2. A 3. B 4. C 5. A
    6. B 7. C 8. B 9. C 10. B
    VII.
    1. C 2. B 3. C 4. C 5. A
    VIII.
    It was a find day last Sunday. My brother and I went to the park. Suddenly we saw a little boy fall into the water. We hurried to go into the water and pulled him out and helped him to change a dry coat and sent him home .
Now,0 person review it. View all reviews
    Name: * Optional, keeping blank means that published by anonymous.
Content:
Remain Words:  * Post It By Ctrl + Enter.
            »»I will to announce
Related Article
Top List
By Users
Latest Article
Partners: English Club Domain History biz Global Website Library dow3 Yellow Pages Japan Website English Language Learning Online blank  More»
Home | About us | Sitemap | Partners | Join Now | Link | Contact | Bookmark it
2004-2020 英语学习乐园 闽ICP备14009949号-28