初二英语下学期期末考试题
    Category: 初二英语  Clicks: 2240  Top: 10  Update Date: 2008/09/14
Summary:2. N ________ of my parents can speak English.3. You can borrow books from the school l________.4. Everyone makes m ________ in his life.3. She said she e ________ living in the country. 3.enjoyedB)用.

  • 2. N ________ of my parents can speak English.3. You can borrow books from the school l________.4. Everyone makes m ________ in his life.3. She said she e ________ living in the country. 3.enjoyedB)用括号中所给单词的适当形式填空。6. Take the second turning on the left at the third_______. (cross)7. You won’t get_______ (lose) if you walk along this street. 8. It was cold and many people were in the doctor’s _____ ( wait ) room.9. He seems ______. What is happening? (worry) 10. Though it was twelve at midnight, he was still _____ (wake).C)选出一个与句中划线部分意思相同或相近的选项。11. I don’t think Mr. Li will come this afternoon.A. know B. believe C. work D. make12. She didn't do that any more.A. not any more B. not any longerC. any longer D. no more13. What time did you reach school this morning? A. arrive B. get to C. come D. go to14. Maybe that young man is our new English teacher.A. May B. Sure C. Perhaps D. Certain15. The students enjoyed themselves very much at the party.A. had a very good time B. talked a lotC. asked many questions D. laughed very muchII.单项选择1. It will _______you three hours to finish the work. A. use B. spend C. take D. cost2. We took_______ trip. A. a five days B. a five-days C. a five-day D. five days3. Is there ________ in today's newspaper?A. something new B. new somethingC. anything new D. new anything4. Our teachers always make us ______a lot of exercises every day.A. to do B. doing C. does D. do5. Neither I nor mother ______going to see the film this evening because we are busy.A. will B. am C. are D. is6. He bought a new pen _______ his way________.A. in/school B. in/to school C. on/to school D. on/school7. Is ________ easy to learn to swim?A. that B. it C. he D. this8. We eat a lot of pork. _________.A. So does he B. So is he C. So do we D. So he is9. They are busy _________ ready for the exam.A. getting B. to get C. get D. will get10. Eating too much is bad _________ your health.A. to B. at C. for D. in11. We keep our classroom clean, “clean”在本句中作________. A. 主语 B. 宾语 C. 表语 D. 宾补12. I often hear him ________ in the room.A. to sing B. sang C. sing D. singing13. She gets out of school and ______her way home. A. walks B. gets C. makes D. takes14. It’s raining outside. You'd better _________ a raincoat with you.A. bring B. take C. carry D. get15. My boys, help ________ to some fish.A. yourself B. yourselves C. himself D. herself16. Let’s have a rest, _______?A. will you B. won’t you C. shall we D. shan’t we17. Why don’t men do ______ housework at home in India? A. a bit B. a bit of C. a little of D. a few18. He told me_____ you anything. A. don’t bring B. not bring C. not to bring D. don’t take 19. My little sister is ________ go to school. A. too young to B. too young too C. to young to D. to young too20. Must I do my homework now? No, you_______. A. mustn’t B. can’t C. needn’t D. may not21. School is over at half past five. Everyone must finish their work______5:20 pm.A. at B. by C. in D. on22. If it ______tomorrow, I will stay at home.A. will rain B. rained C. is raining D. rains23. The water ______warm.A. is feeling B. feels C. will feel D. felt24. “You mustn’t go to bed before ten.” ______ “You mustn't go to bed until ten.” A. says B. means C. tells D. wants25. My parents often _______ with each other about my studies.A. quarrel B. complain C. help D. sayIII.用所给动词的正确形式填空。1. Would you like _______(have) dinner with me?2. Do you usually do some ________(clean) on Sundays?3. Neither my father nor my brother ________(help) us.4. If it ________(not rain) tomorrow, we’ll have a picnic.5. You’d better _________(ask) the policeman over there.6. It's important for you ________(learn) English well.7. They had to work for hours to stop the ship from _______(go) down.8. What ________ you _______(do) when the bell rang?9. Do you know the boy _______(call) Jack?10. How did Ling Feng make the baby _______(stop) crying?IV.句型转换。1. You’re a student. I’m a student, too. (合并成一句)_________ you _________ I ________ ________. 2. American fast food seems to be the most popular in the world. (改为同义句)_____ _____ ______American fast food is the most popular in the world. 3. After he said these words, he went out of the room. (同义句转换)________ ________ ________ , he went out of the room.4. Something is wrong with him. (变成否定句)______ _________ wrong with him.5. You’d better finish your homework today. (改为否定句) You’d ________ ________ finish your homework today.V.补全对话。在下面空格处填上适当单词,使对话完整,每空一词。(An old woman is standing on a street corner. She looks worried because she is lost in a big city.)A: What’s the 1_____? Can I 2_____ you, granny?B: I’m going to the 3______to see my husband. He is 4_____in hospital. But I don't know the 5______. How can I 6______to the hospital?A: 7______ down this street until you 8______the second traffic light. Then 9_____right. Soon you will see the hospital. You won't 10______it.B: Thank you very much.VI.完形填空。The sun, the moon 1_____the stars are in the sky. We see the sun 2_____ the daytime and the moon and the stars at night. We see well during the day because it is light. We do not see so 3_____ at night because it is 4____.Daylight comes from the sun. The sun gives a strong light, but 5_____ gives only a faint (暗淡)light.If we draw the curtain (窗帘), it keeps dark in the 6_____ , when it is dark we must turn 7_____ the light if we want to see. The sun 8_____in the east and goes down in the 9_____. Day begins in the morning and ends in the evening. 10_____begins in the evening and ends in the morning.1. A. or B. so C. and D. but2. A. in B. at C. from D. with3. A. badly B. poorly C. good D. well4. A. black B. weak C. too bright D. dark5. A. the earth B. the moon C. the sun D. the star6. A. room B. open C. sky D. field7. A. off B. over C. on D. in8. A. grows B. rises(升起) C. raises (举起) D. gets up9. A. west B. east C. south D. north10. A. Afternoon B. Night C. Evening D. TimeVII.阅读理解AOne day Daddy and I went out for a walk. On the way we saw a lot of people. We went up and had a look. Oh dear! What did we see? There was a donkey (驴) in the middle of the road. It would not move. The cars and buses could not get past.Then a policeman came. “Whose donkey is this?” he asked. “It's mine,” said a farmer, “but I can't move it.” The policeman and the farmer did their best to move the donkey, but it would not move. We laughed, but the drivers of cars and buses were worried. “We can't move the donkey,” the farmer and the policeman said. “What shall we do?”“Give him a carrot!” my father said.“That’s a good idea!” said the farmer.Soon he found a carrot and showed it to the donkey. When the donkey saw the carrot, it jumped up and walked after the farmer. All the cars and buses could get past at last!1. I went out for a walk______.A. with my grandma B. with my Daddy C. by myself D. with my friend2. The donkey was______.A. on the way to work B. the strongest animalC. in the middle of the loadD. pleased to see so many cars and buses3. Daddy and I______.A. helped to move away the donkeyB. went up and saw a donkey thereC. waited for the buses pass firstD. saw the donkey was ill4. The farmer and the policeman ______.A. loved the donkeyB. were very good friendsC. were worried about the donkeyD. wanted to move the donkey5. The donkey wouldn’t move itself because______.A. it was hungry B. it was too lateC. it has a rest D. he liked the carsBIn England, people don’t usually talk much. You can go on a bus, or in a train, and every one sits looking out of the window. Often they read. They read books and newspapers. But they don't talk much.When you meet English people, they often talk about one thing, the weather. So when you meet somebody in England, you can say, “Nice weather for the time of year!”“But it was a little cold yesterday,” somebody may answer.“But it got a bit warmer later,” you can say.Talk like this, and the English will think “How friendly you are!”6. English people often ______ on a bus.A. talk much B. talk about C. eat something D. read papers7. When you meet English people, talk like this: ______A. How do you do! B. How are you!C. Nice weather! D. Nice to meet you!8. If you talk with the English people about the weather, they will think______. A. you are friendly B. you are rightC. you are English D. you talk too much9. English people always hope the weather will get______.A. better B. warmer C. colder D. hotter10. Which is right? ______.A. English people like to talk on a busB. English people didn't enjoy the best weatherC. English people are the most friendlyD. English people don't talk much
    参考答案 I .1.Sooner 2.Neither 3 .library 4 .mistakes 6.crossing 7.lost 8.waiting 9.worried 10.awake 11. B 12. C 13. B 14. C 15. AII . 1. C 2.C 3. C 4. D 5. D 6. C 7. B 8. A 9. A 10. C 11. D 12. C 13. C 14. B 15. B 16. C 17. B 18. C 19. A 20. C 21. B 22. D 23. B 24. B 25.AIII .1.to have 2.cleaning 3.helps 4.doesn’t rain 5.ask 6.to learn 7.going 8.were, doing 9.called 10.stopⅣ.1. Both, and, are students 2.It seems that 3.with these words 4. Nothing is 5.better notV.1.matter 2.help 3.hospital 4.ill 5.way 6.get 7.Walk/Go 8.reach 9.turn 10.missVI .1- 5 CADDB 6 - 10 ACBABVII.1. B 2. C 3. B 4. D 5. A 6. D 7. C 8. A 9. A 10. D
Now,0 person review it. View all reviews
    Name: * Optional, keeping blank means that published by anonymous.
Content:
Remain Words:  * Post It By Ctrl + Enter.
            »»I will to announce
Related Article
Top List
By Users
Latest Article
Partners: English Club Domain History biz Global Website Library dow3 Yellow Pages Japan Website English Language Learning Online blank  More»
Home | About us | Sitemap | Partners | Join Now | Link | Contact | Bookmark it
2004-2020 英语学习乐园 闽ICP备14009949号-28